Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sigara Görmek

Rüyada Sigara Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenlerime gitmiştik sanırım.
Ama ev değişikti onların değildi bir sürü kişi vardı evde kuzenim sigara içiyordu tokalaşırken her zamanki giydiğim ceket vardı üstümde onun sigarası koluma deydi ceket eridi ve koluma ulaştı sigara kan aldıkları damar olur ya o damar eridi içinde damarlar etim gözüküyordu sonra nedense aynı şey sol koluma da öldü 2 kolumun da damarları erimiş etim gözüküyordu yani delik açılmış gibi birazda rüyamda açıyordu tabirini söyler misiniz.
Bugün kan aldılar şaşırdım ondan mıdır

Okudunuz mu?  Rüyada sivilce patlatmak

Yorum: Rüyada damar ve sigara görmek

arifselim
Rüyada damarları görmek ile sigara görülmesi tamamen hayırla ve güzelliklerle yorumlanır. Ancak anlaşılan o ki, bu rüya senin o gün içinde etkilendiğin olaydan kaynaklanmış olabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada solucan görmek

Sigara

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm, Rüyamda annemlerin evindeyim, babam oturuyor, annemle ben bir ilaç arıyoruz, dolapların içine bakıyor annem, dolapların kapaklarını açıyor bir dolabın kenarında neredeyse tüm paket sigara görüyorum, benim sigarammış annem görmesin diye, kapat anne yok orada bir şey diyorum, dolabın çekmecesini açıyorum tek bir tane sigara görüyorum. İlacı buluyorum, buldum diyorum. Paketin içindeki hapları çıkartıyorum, kırmızı iki çeşit kapsül var, hangi ilaç diye iyice bakıyorum.o sırada annem bir resim çıkartıyor, desen çizilmiş bir resim, siyah mavi ama başka renklerde var, diyorum ki babam yapmıştı bu resmi. babam öyle koltukta oturuyor bize bakıyor. yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçkıran Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Sigara Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sıkıntılarından arınmak ve feraha etmek manasında olduğu gibi bu rahatlığı gereğinden fazla kullanman ahiretine olumsuz yönde etkileyerek ibadetlerinde aksamalar yaşayabilirsin. Söylenecek bir söze itimat etmeyip kulak ardı edeceğine ve senin ahlaken iyi çevren tarafından da sayılıp sevildiğini delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada silah görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sigara Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.