Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Elinde olmadan birini düşünmek

Elinde olmadan birini düşünmek

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum evli bir kadinin istemeden baska birini dudunmesi gunahmidir ama hiç bir kotu bisey yapmadan kicasina sadik kalarak sadece duduncesinde elinde olmadan boyle bisey dudunmesi gunahmi


Yorum: Elinde olmadan birini düşünmek

arifselim
Aleykum selam. İstemeden akla gelen düşünceler bir dereceye kadar insanın elinde olmayabilir ama buna kılıf uydurmak ve kendini bu tür çirkin düşüncelere teslim etmek günah olur. Elde olmayan şeyleri Allah çok iyi bilir. Asla kendi kendini kandıracak bir hale sokmamak gerekir.

Okudunuz mu?  Kabak lifi nasıl kullanılır?

birini dusunmek

Bu kategoride yer alan Yazıcı melekler isimleri ve görevleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Elinde olmadan birini düşünmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.