Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
missa0
Abone

Büyü yapanı öğrenmek

Büyü yapanı öğrenmek

Kayıtsız Üye
Esimin benden ayrılması için büyü yapmışlar kim olduğunu ögrenmek istiyorum lütfen rica ediyorum eşim ve ben birbirimizi çok severek evlendik


Yorum: Büyü yapanı ögrenmek

arifselim
Bunu neye göre değerlendiriyorsun. Çünkü büyü olduğunu anlamak öyle kolay bir şey değildir. Şayet büyü yapıldığından şüphe ediyorsan Allah’ın izniyle bundan kurtulmak çok kolaydır. Evde her gün kuranı kerim okunmalı ve namaz kılınmalıdır. Namaz ve kuran okunan yerde sihir kaybolur gider. Ayrıca sık sık felak ve nas surelerini okuman gerekir.

Okudunuz mu?  Veda hutbesi arapça metni

Buyu yapanı bulma

Savas41
Merhabalar ben evliyim ve iki çocuğum var eşime iftira atılıyor büyü yaptın diye ben eminim eşimin böyle bir şey yapmadığına büyü yapılan kişilere büyü yapıldığına eminiz bizede yapıldı çünkü bu kişinin aynı kişi olduğundan şüpheleniyorum fakat bu büyülerin ne maksatla ve kimin yaptırdığını bulan hoca varmıdir

Okudunuz mu?  Evlenmek için nereye kadar sabredeceğiz bir sınırı varmı ayetlerde yoksa sabır diye bizi oyalıyor mu

Buyu yapanı bulma

Tohat
Merhabalar. Büyü yapan ile büyüyü araştırıp uğraşan da günaha girer. Kimin ve ne maksatla büyü yapıldığının önemi yoktur. Büyüden korunmak için lazım gelen duaları okumak ve Allah’a sığınmak kafidir. Günaha girenlerle günaha bolanmak meraktan ileri gelmektedir. Dualarınızı eksik etmeyin ve kuran-ı kerimi okuyup sürekli evde açık tutmaya çalışın Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Kuran-i kerimde havariler

Kayıtsız Üye
merhaba
balkonumda ve kapının önünde yağ damlatılmış…çıplak gözle gördüm geldi kolumdan tuttu ve mırıldanarak okudu bana korkunçtu…nas diye bir ses duydum ve 3 defa nas okuyunca kayboldu…hamileyken karaltı geldi karnımı yumrukladı…boğazımı sıkıyorlar öldürmeye çalışıyorlar…kim yaptı ne oluyor anlamıyorum…dün Kevser, Nas ve fatihayı okudum Allah’im kim yaptı göster bana dedim ve rüyamda kayın valideyi gördüm şimdi buna inanmalı mıyım? Şeytani bir rüya mı?

Okudunuz mu?  Kocam arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyor

Tohat
Merhaba. Korkutucu rüyalar şeytani rüyalar olarak kabul edilmektedir. Ayrıca hamileliğin çeşitli durumlarından ötürü kabuslar görüldüğü herkesin malumudur. Bunu büyüye yormak anlamsızdır. Kayinvalideni gördüğün rüya tesadüfi de olabilir. Kalbine şüphe sokmak yerine Allah’a sığın ve koruması altına gir. Allah dogrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Kuran kursu öğreticisi mesai saatleri

Omer Faruk
Büyü bir gözyanılsamasından ibarettir. Hiçbir faydası ya da zararı yoktur. Yalnızca buna hazır insanlar aldanır ve korkuya kapılırlar.

Araf Suresi, 109. ayet: Firavun kavminin önde gelenleri dediler ki: "Bu gerçekten bilgin bir büyücüdür";
Araf Suresi, 116. ayet: (Musa:) "Siz atın" dedi. (Asalarını) atıverince, insanların gözlerini büyüleyiverdiler, onları dehşete düşürdüler ve (ortaya) büyük bir sihir getirmiş oldular.
Yunus Suresi, 79. ayet: Firavun: "Bana bütün bilgin büyücüleri getirin" dedi.
Yunus Suresi, 81. ayet: Onlar atınca, Musa dedi ki: "Sizlerin (ortaya) getirdiğiniz büyüdür. Doğrusu Allah onu geçersiz kılacaktır. Şüphesiz Allah, bozgunculuk çıkaranların işini düzeltmez."
Taha Suresi, 66. ayet: Dedi ki: "Hayır, siz atın." Sonra hemen (ne görsün), sihirlerinden dolayı, onların ipleri ve asaları kendisine gerçekten koşuyormuş gibi göründü.
Taha Suresi, 69. ayet: "Sağ elindekini atıver, onların yaptıklarını yutacaktır; çünkü onların yaptıkları yalnızca bir büyücü hilesidir. Büyücü ise nereye varsa kurtulamaz."
Taha Suresi, 70. ayet: Bunun üzerine büyücüler, secdeye kapandılar: "Harun’un ve Musa’nın Rabbine iman ettik" dediler.

Okudunuz mu?  Bir kadının yalnız başına dışarı çıkması veya sefere çıkması caiz midir?

İşte GERÇEK MÜSLÜMANLAR bu iman eden FİRAVUN’UN BÜYÜCÜLERİ gibi ALLAH’A secde eder ve asla sihirbazlardan, büyücülerden korkmazlar.


büyü yapanın kim olduğunu nasıl anlarız, büyü yapanı bulma, büyü yapanın.kim.oldugunu

Bu kategoride yer alan Gül Kokusu Almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü yapanı öğrenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.