Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:57
sizden07
Abone

Beyaz akıntıdan sonra gelen açık turuncu akıntı için tekrar gusül gerekir mi

Beyaz akıntıdan sonra gelen açık turuncu akıntı için tekrar gusül gerekir mi

benx
dun geceden beri adetim bitti sari ve sonra beyaz akinti geldi bende biraz daha bekleyip emin olup gusül abdesti aldim ama az önce acik turuncuya yakin bir akinti oldu bunun içincyine gusül almam gerekir mi?

Okudunuz mu?  Sizce bu gerçekten büyü olabilir mi?

Yorum: Beyaz akıntıdan sonra gelen açık turuncu akıntı için tekrar gusül gerekir mi

arifselim
Adetin bitmişse artık daha sonra gelen bu tür akıntıların hiç bir önemi yoktur. Tekrar gusül abdesti almana gerek yoktur. Her kadın adetinin ne zaman biteceğini bilmelidir. Bu yüzden bu akıntı tekrar kadına guslü gerektirmez.

Bu kategoride yer alan Hiç bir zaman evlenemeyeceğimden korkuyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beyaz akıntıdan sonra gelen açık turuncu akıntı için tekrar gusül gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.