Anasayfa
29 Eylül 2023, 6:59
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede polis ve hamile görmek

İstiharede polis ve hamile görmek

Zynpefe
Merhaba ben istihare namazını kıldım kılarken niyet ederken sadece beim için hayırlısı neyse hayatımdan onun için niyet etim beni yolundan saptirma Allah im diye çünkü bazen bunun eksildiğini hissediyorum.rüyamda da bir koydeyim polis bir arkadaşım ve nişanlısı da var konuşuyoruz ben yeşil bir elbise giyiyorum.oturunca nişanlısı hamile olduğunu söylüyor çok şaşırıyorum bu konu hakkında konuşurken kalkıp siyah bir hırka yelek tarzı bişi giyiyorum.sonra kendime bakıp yeşil siyah olmadı ama nasıl olsa cikaricam yeleği diyorum.yorumlarmisiniz. tşkler

Okudunuz mu?  Rüyada Arapça Harf Görmek

Yorum: İstiharede polis ve hamile görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. İstiharede bu gördüklerin güzeldir ancak istihareye belli bir şey için yatılması gerekir. Öyle genel bir şey için istihare yapılmaz. Ayrıca rüya ile insanın yanılması mümkündür ama insanın içine doğan huzur yada huzursuzluk hissi en doğru işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

Yorum: İstiharede polis ve hamile görmek

Kayıtsız Üye
Ben bir işin hayırlı olup olmadıgı için yattım sıyah giyinen polisler vardı bu ne demek acaba yorumlarsanız çok sevinirim


Yorum: İstiharede polis ve hamile görmek

arifselim
Bu kadar kısa bir açıklama ile rüyanın ne işaret verdiğini söyleyemem. Eğer rüyadan uyanınca içine ferahlık doğmuşsa ve huzurlu hissetmişsen o zaman bu güzel bir işaret olarak kabul edilebilir. İçin rahat değilse bir daha istihare yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz insanı rüyada görmek mümkün mü

Kayıtsız Üye
Aslında rüyaya yatan ben değilim oyuzden bilmiyorum bana sadece kayboldum sıyah giyinen polisler vardı etrafımda dedi ama bence bu iş olursa sıkıntı çekersin dedi bilemedim kafam çok karıstı


arifselim
İstihareyi herkesin kendi işi için yapması sünnet olandır ve doğru olandır. Bu görülen rüyadan net bir mana çıkaramayız. Sana tavsiyemiz istihareyi senin kendin yapmandır. Ayrıca istiharede en doğru işaret senin içine gelen hissindir. Bu his daha doğru işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kızının düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Çok saolun Allah razı olsun en kısa zamanda kendim yaparım peki sonuc ne olursun olsun ne yapmak gerekir kötü görünce o işin gercekten kötü oldugu anlamına mı gelir


arifselim
Allah senden de razı olsun. İstihare en son yapılmalıdır. Yani ilk önce danışma, fikir alma ve o konuda araştırmalar yapılmalıdır. Eğer olumsuz bir şey görünürse zaten istihare olmaz çünkü o iş yapılmamalıdır. Şayet olumlu neticeler öğrenilirse yine istihareye gerek yoktur. Çünkü durum ortadadır. Ama her iki manada da kararsız kalırsa işte o zaman bir işaret için istihare yapılabilir. İstihare öyle bir durumda yapılırsa ve içine de sinerse uyulur yoksa terkedilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada birini akan bir suya kapılmış olarak görmek ve birinin onu kurtarması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede polis ve hamile görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.