Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben size bir rüya danışmak isterim. 20 yasında üniversite öğrencisiyim
Bundan 1 yıl önce ablam (36 yasında) beni gelinlikler içinde yanımda damatlıkla bir erkekle görmüştü. Yüzünü çok net hatırladığını söyledi. Biz bursada yaşıyoruz. rüyayı gördükten 1 ay sonra gittiği bir gezide farklı bir şehirde rüyasında gördüğü erkeği görmüş. Heyecanla gitmiş o erkekle konuşmuş öğrenci olduğunu öğrenmiş. Yani o erkeği daha önce görme olasılığı yok bambaşka bir şehirde ve daha önce bursaya gelmeyen biri.
1 yıl oldu daha o erkekle karşılaşmadım sizce bu rüyanın bir hikmeti var mıdır? daha önce görmediği bilinçaltında olmayan birini rüyada görüp 10 saat uzaklıktaki farklı bir şehirde karşılaşması bana tesadüf değil gibi geldi.
Teşekkürler hayırlı aksamlar. Yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

Yorum: Rüyada Evlenilecek Kişiyi Görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

Bazı rüyaların olduğu gibi çıkması elbette mümkündür. Ancak bu konu asla kesin bir bilgi değildir. Bu rüya tamamen bir tevafuk olmuş olabilir. Her ne şekilde olursa olsun dini açıdan bir önemi yoktur. Sen helal ve harama dikkat ederek hayırlı olanını tercih etmelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm bugünlerde evlenme niyetiyle görüşmeyi düşündüğüm kişiyi rüyamda gördüm. Ailecek onların evine gitmişiz ben o kişinin yanında yemek yiyorum ama çok heyecanlıyım çok az yiyebiliyorum. O kişi de benim yanımda yemek yiyor benden uzakta vs değil ama bana farklı da davranmıyor. Hayrolsun. Bu rüyayı niyetimi karşı tarafa açmamın bir şey ifade etmeyeceği yönünde yorumladım. Siz ne dersiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada eski eş ile sevişmek

Yorum: Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatı, kazanç ve çalışmalarında göstereceğin başarı ile alakalı bir rüyadır. Emek vererek umduğunu bulacağın günlere nail olabileceksin. Rüyaların anlatılmaması daha doğrudur. anlatılmak istense bile bilen, hayırla yorumlayabilecek kimselerle paylaşmak efdaldir. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini tuvalette görmek

rüyada evlenmek istedin kisiyi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski kocayı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.