Anasayfa
14 Ağustos 2021, 16:08
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede anne baba ile kavga etmek

İstiharede anne baba ile kavga etmek

Kayıtsız Üye
İstihareye yattım rüyalarımı anlamlandıramıyorum.
Selamun Aleyküm hocam ben gece vardiyasında çalışan bir işciyim gündüz eve gittim istiareye yattım yatmamın sebebı ise biz kayseride yasıyoruz yeni evliyiz 5 aydır burda yasıyoruz eşim ise ısrarla memlekete gitmek orda yasamak istiyor ben kararsızım bazı sebeblerden dolayı gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim diyerek yattım ve kesik kesik 2 3 tane rüya gördüm bunlardan birinde çocukluk arkadaşımla beraber birer çift beyaz spor ayakkabısı giyip dışarı çıkıyorduk arkadaşımın anneside ugurluyordu evden bizi, 2.ci si ise kırmızı bir araba görüyordum , diğeri ise babamın anneme kötü davranmasından dolayı babamla yumruk yumruğa kavga ediyorduk büyük bir kalabalık bizi aralamaya calısıyordu babama çok sinirli bir şekilde bağırıp çağırıyordum , sonra anneme bakıyordum burnu kanıyordu biri vurmus, burnum kırıldı diyor ve ağlıyordu. bende kim yaptı bunu diye çıldırmıs gibi şekilde bağırıyordum hocam benim sorum anlamlandıramıyorum rüyamı nedir hayırmıdır oraya yerlesmem buna göre şermidir . ama not olarakta babamla annem boşanmak üzereler gerçek hayatta baya bir problemleri var bu bizlerede yansıyor zaten bilinçaltımda ki şeylerden dolayımı babamla bu sekılde munasebete girdim rüyamda acaba beni bir aydınlatırmısınız. Şimdiden tskler

Okudunuz mu?  İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

Yorum: İstiharede anne baba ile kavga etmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Aslında özellikle bu tür konulardan istihareden önce mutlaka istişare etmek gerekir. Çünkü sonuçta bunlar rüyadır ve rüyaların bir garantisi yoktur. Her ne kadar rüyaların hayırlı olarak yorumlansa bile senin bu konuda yapman gereken bilgili ve sana yön verebilecek kimselere danışmaktır.

Okudunuz mu?  İstiharede cinsel ilişki görmek

İstihare sonrası rüyamın tabiri nedir?

Temuçin
Hocam İstihare namazını kıldım sabah saat 4 5 gibi gördüğüm için tam hatırlamıyorum o yüzden hatırladığım kadarıyla size 2 tane söylemek istiyorum emin olmadığım için yani
1.Annem beni dövüyordu rüyamda
2.Annem beni dövdükten sonra ben küfür edip ben de vuruyordum.
Annem dövüyordu o kesin fakat 2.sini yaptım mı bilmiyorum o yüzden ben sizden 2 sinide yorumlamınızı istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  İstihare nedir? islamda istiharenin yeri

Hocam istihare namazını kıldım ve rüyamda annem beni dövüyordu ben de küfür ediyordum tam hatırlamıyorum ama ben de vuruyordum galiba hocam sizden ricam hem anneden dayak yemeyi yorumlamanız hem de dayak yiyip gidip anneme küfür edip ona vurmamı uyandığımda saat sabah 4 5 gibiydi.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yeşil ayakkabı görmek anlamı nedir?

Hocam akşam namazı kıldım uyudum sabah 4 5 te böyle rüya gördüm ve korkarak uyandım ben bir yere gidip orda okumak benim için hayırlımıdır orda yaşamak benim için hayırlımıdır diye öğrenmek istedim o üniversite ye gitmek istediğim yer İngiltere hocam tüm ayrıntılarına kadar herşey bu hocam Allah Razı Olsun şimdiden.Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstiharede düğün görmek

Hocam ilk başta tam yazamamışım sizden ricam hem annemin beni dövmesini hemde bende beni dövdükten sonra ona küfür ediyorum vuruyorum bunu tam hatırlamıyorum işte o yüzden ikisinide tabir etmenizi istiyorum Allah Razı Olsun.


Yorum: İstiharede anne baba ile kavga etmek

arifselim
İstihare rüyası açısından bu rüya hayırlı ve olumlu değildir. Büyük hatalar yapmaya ve pişman olacağı durumlara düşmeye tabir edilir. Eğitim konularında mutlaka bilgili ve güvenilir kimselere danışarak hareket etmek en doğrusu olur.

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz defter görmek

Temuçin
Hocam napmam gerekiyor bana yol gösterirmisiniz? Siz bana rüyayı yorumladıktan sonra çok etkilendim napcağımı bilemedim şimdi elim ayağıma dolaştı istihare de rüyamda Allah bana eğer böyle bir rüya gösteriyorsa tabiri de buysa benim için hayırsızsa ben gidip hocalarıma sorsam danışsam nolcak sonuçta hayırsız bir şey öyle değilmi? Yanıt bekliyorum hocam sizden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstiharede gördüğüm bu rüya tesadüfen görülen bir rüya mı?

arifselim
Dinimize göre esas olan istişaredir. İstihare asla kesin veya farz değildir. İstihareyi Allah’tan gelen bir vahiy gibi göremezsin. Dinimizde öyle bir şey yoktur. Eğer öyle düşünürsen hata edersin. Danış ve Allah’a tevekkül ederek bir karar ver. Doğrusu budur.

Bu kategoride yer alan İstiharede eski evini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede anne baba ile kavga etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.