Anasayfa
12 Nisan 2023, 12:56
sizden1
Abone

Yanlışlıkla söylediğim küfür sözleri

Yanlışlıkla söylediğim küfür sözleri

Gül988
Selam aleyküm . Bugün abdest alıyordum Ve euzubesmele Çekmek istiyordum , diyorum :"eüzü billahi mineş şeytanir racim Bismillahirahmani .." ve o anda aklım başka yere gidiyor Ve bende hala sanıyorum ki euzu yu söylüyorum ve o anda kara renkle kaydettiğim sözü diyorum . Okumuştum yanlışlıkla sehven denilen sözler küfre götürmez dimi?

Okudunuz mu?  Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru?

Yorum: Yanlışlıkla söylediğim küfür sözleri

arifselim
Aleykum selam. Unutarak, dalarak ve başka bir şey düşünerek istemeden yapılan bu tür hatalar insanlık halidir ve insanı küfre düşürmez. Allah kalplerimizi bizden bile daha iyi bilendir. Boş yere vesvese etmeye gerek yoktur. Öyle bir durumda farkettiğinde hemen yeniden çekerek düzeltmen yeterlidir.

Okudunuz mu?  Taha suresinin fazileti hakkında

kufur sozleri, Yanlislikla kufur sozu soylemek

Bu kategoride yer alan Çarşı-pazara çıkarken yapılacak dua arapça türkçe anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla söylediğim küfür sözleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.