Anasayfa
16 Mayıs 2023, 9:08
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Aytaşım
Kursumdan birisi bana. Dünürcü oldu ve oğlanı sadece fotodan gördüm konuşmadık. Hiç hissetmediğim şeyleri hissediyorum. İstihareye yattım ama uyuyamadım. Sonra lavobaya çıktım. Geri geldim ve uyumuşum. Sonra bir rüya gördüm. Düğünüm var gelinliğimi giymişim makyajım yapılmış. Ve kapıdan çıkarkene kırmızı örtü değilde beyaz bir örtü örtüyorlar bana. Sonra otobüse binip akrabalarımızla birlikte kendi evime gidiyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

S.a. Hayirli aksamlar. Kurstan bir teyze bana dünürcü oldu. Ve evimize geldiler. Ben oğlanı gördüm ilk başta pek beğenmedim. Sonra olumlu bakmaya başladım. Ama tabi ki hiç yüzyüze görüşmedik. İstihareye yatmak istedim. Namazımı kıldım. Duayı okudum ve yattim. Yalnız biraz çok korkum, sanki yatarken istihare. Bozulacakmış gibi hiç kıpırdamadım.uyuyamadım daha sonra. Lavaboya çıktım ve sonra gelip uyudum. Rüyamda düğünümün olduğunu gördüm gelinlikli makyajlıyım. Evden cıkarken kırmızı örtü yerine beyaz örtüyü örtüyorlar. Ve şaşırıyorum ben tabiki. Snra kendi evime gitmek için çıkıyorum evde otobüse binip akrabalarımla beraber gidiyoruz. Daha sonra tekrar bir rüya daha gördüm, eski bir eve çeyizim döşeniyor. Ve ben çok mutluyum. Eve gelip bakıyorum bana kalan hiçbir iş kalmamış hepsini annem yerleştirmiş. Yalnız bu ev, bana dünürcü gelenlerin evi. Benim istiharem olmadığı için tanıdığım birisinin yatmasını istedim. İki rüya görmüş, ilki bir kütüphanede uzun uzun kitaplıklar var beyaz. Orda bir kız var ve çok mutsuz. Sanki kollarına kelepçe vurmuşlar gibi. Ve 9 tane de ağabeyi varmış. 2. Rüya ise bir cafede açık sarışın bir bayan varmış. Cafenin önünde de 3-4 yaşlarında bir çocuk namaz kılıyormuş. Annesi de cafede, çocuğuna bakıp gülümsüyormuş. Yolun karşısında da bir adam bunların yanına gelmek istiyormuş birisi veya bişey adamı göndermiyor ve adam ağlıyormuş.

Okudunuz mu?  Boşanma konusunda İstihare namazı

Yorum: İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstiharede herkesi kendi işi için yatması gerekir. Senin gördüğün rüyalar ise tamamen hayır ve olumlu olarak yorumlanırlar. Ancak her ne olursa olsun bunlar sonuçta birer rüyadır ve garantisi yoktur. Mutlaka bilen ve güvenilir kimselere danışarak bir karar vermen gerekir. Allah hakkında hayırlısını ihsan eylesin.

Okudunuz mu?  Rüyada boğulan birini kurtarmak

İstihare

Üye değilim
Hocam hayırlı sabahlar ben gece iki rekat istiare namazı kılıp yattım. Benim birlikte olduğum biri vardı. Biz dini nikah kıydık ama anlaşamadığımız için geçen hafta ayrıldık ama dini olarak beni boşamadı. Gece rüyamda bembeyaz bir gelinlik vardı üzerimde ve berrak bir temiz deniz gördüm denizin ortasında kocaman bir dalga çıkıyordu ama geri iniyordu. Ve bu sabah istekle uyandım hayırlım o inşAllah diye. Hocam hayırlım olarak mı çıkmış sizce

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü dinlemek

Yorum: İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Eğer dini nikahın varsa evlisiniz anlamındadır. Rüyan hayırlıdır. İstihare için en isabetli işaret kişinin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir. Buna göre bir işaret kabul edilebilir.

Ancak şunu unutmamak gerekir ki, daima şlk önce istişare gelir ve daha sonra ihtiyaç olursa istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  Erkek çocuk için adak adayıp yerine getirmemek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,
Ben biriyle tanistim ve istihareye yattim. Rüyamda beyaz bir gelinlik giyiyordum ve zihnen o tanistigim kişiyle evlendigimi biliyordum. Fakat rüyamda kendi kendime "Hemen sevme, hemen güvenme" dedim. Bu ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya halen aklındaki şüphe ve çekingelerinin olduğu anlamına işaret eder. Sana net bir işarettir diyemeyiz. Zaten asıl önemli olan işaret kalbe gelen histir. Bu kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his en isabetli işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam.Ben evlilik niyetinde olduğum ancak kısa süredir görüştüğüm biri için istihareye yattım.Ikinci gece sabaha karşı bir yakınımın beyaz gelinlik giydiğini ancak gelinlikte çiçekler olduğunu ve kafasında çiçeklerden taç olduğunu gördüm.Bunun anlami nedir. Daha önce de eski nişanlım için nişanlamadan önce yatmıştım o zaman kendimi gelinlikler içinde görmüştüm fakat rüyayı tam anlamamıştım sonra da anlaşamayıp ayrılmıştık.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun derisi yüzmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gelinlik görmek olumlu manalar içerse de manasına bakarak yorumlamak istiharede geçerli sayılmaz. Kalbindeki hissin olumlu veya olumsuz yönde kuvvet basmasına göre yorumlanması gerektiği savunulur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istehare namazında gelinlik giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada saç kestirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.