Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Vefk ve büyü farkı nedir?

Vefk ve büyü farkı nedir?

Kayıtsız Üye
Herkese merhaba, merak ediyorum büyü ve vefk diyorlar aralarındaki fark nedir? Birisi günah diğeri değil mi? Bazı hocalar günahı yoktur falan diyor. Bu olayın aslı nedir? Başarılı olmak ne bileyim istediğimizi yaptırmak için vefki kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Tövbemi bozdum, namazlarımı keyfiyetten kazaya bıraktım ne yapmam lazım?

Yorum: Vefk ve büyü farkı nedir?

arifselim
Merhaba kardeşim. Vefk için caizdir diyen bazı kimseleri görebilirsin ancak şunu unutma ne kuran nede sünnette bunun caiz olduğuna dair hiç bir şey bulamazsın. Ayrıca bu ilmin sihir ve günahlara alet için kullanıldığı bir gerçektir. Buna cevaz verenler bunu ayırt etmek ve haramlardan sakınmak zordur demişlerdir. Doğrusu insana kuran ve sünnet yeter!

Bu kategoride yer alan İhsan nedir? İhsan ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vefk ve büyü farkı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.