Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

Evlenmek için tanışmak

Evlenmek için tanışmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam 23 yaşında bir gencim okulumun bitmeşine 1 buçuk yıl kaldi her insan gibi evlenmeyi düşünüyorum hayal ediyorum fakat okuldaki altına tayt giyip kafasını kapatan ya da tesettürlü olup erkeklerle içli dışlı olan kızları gördükçe tüm hayallerim suya düşmüştü (yanlış anlamayın kinamiyorum) bir erkeğin kız arkadaşı olamaz çünkü 5 dakika sonrasının garantisi yok şehvet bu . Fakat kantindeyken bir anda tesettürlü bir kız gözüme carpti her hali edep konuşması gülmesi hiç erkek arkadaşı yok ve ilahiyat fakulresinde okuyor seriatin kurallari icerisinde sadece yakından tanimak istiyorum ailem yanımda değil gönderemem kız arkadaşım yok(olamaz zaten doğru değil ) gönderemem bana yol gösterin hocam eğer uyusurşak maksadım ciddi yani evlenmek çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

Okudunuz mu?  Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar doğrudur?

Yorum: Evlenmek için tanışmak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Her ne kadar manevi açıdan zor bir dönemden geçiyor olsak bile iffetli ve haya timsali hanımefendiler de vardır. Bu sorunun tek çaresi araya güvenilen büyüklerinin veya ailenin gelerek o kimse ile irtibata girmesi olur.

Okudunuz mu?  Hemen zevke geliyorum sabahları yapışkan su çıkıyor gusül almalı mıyım

Yorum: Evlenmek için tanışmak

Kayıtsız Üye
Hocam ailem gelemez büyük ihtimal güvenilen büyükler kim olabilir hocam. Belki onun aileside disardadir


Yorum: Evlenmek için tanışmak

Kayıtsız Üye
Hocam bazen korkuyorum evleneceğim insanın evlendikten sonra değişmesinden çünkü bu ahiretimide etkileyecek

Bu kategoride yer alan İsraf nedir? tanımı Dünyada yapılan israf ile kaç kişi sebeblenebilir? yapılan araştırmalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmek için tanışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.