Anasayfa
17 Ekim 2023, 16:43
sizden1
Abone

Pijama ile namaz kılmak günahmı?

Pijama ile namaz kılmak günahmı?

MertK
Sabah namazına kalktigimda kardesim uyanmasin diye pijama ustumde namaz kiliyorum bu gunah olurmu


Yorum: Pijama ile namaz kilmak gunahmi?

VESSELAM
Selamun Aleykum, Biz neden güzel elbiselerimizle Namaz kılarız? Allahın huzuruna temiz, düzenli, tertipli bir şekilde çıkmak için. Pijamayla Namaz kılmak edeben uygun değildir. Fakat bu zorunlu durumlarda değişir. Siz zorunluluktan Pijamayla kılmışsınız. Bundan günah olmaz İnşaAllah. En doğrusunu Allah bilir Vesselam. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Bana öyle bir şey söyleyin ki azap çekmeden cennete gireyim.

Yorum: Pijama ile namaz kilmak gunahmi?

Rose_love
Selamun Aleykum, ben de sabah namazına kalkarken pijamanin ustune etek bluz giyip kiliyorum, uygun mudur? Sonucta en onemlisi temiz olmasi, pijamaylada sadece uyuyoruz. Bu arada MertK kardesim için rahat etmiyo sa aksamdan elbiselerini hazirla, koy bir koseye sabah zaten abdest alicaksin, banyoda giyersin. Pijama demissin ama pijamanin nasıl bir pijama olduguda onemli bence 🙂

Okudunuz mu?  Günahlardan kurtulmak için aynı günah işlenip tövbe mi etmeliyiz

Yorum: Pijama ile namaz kilmak gunahmi?

MertK
Keske kardesimde namaz kilsaydi simdi oyle bir derdim olmazdi 🙁

Bu kategoride yer alan Tesettürlü eş istiyorum ama ailem inançsız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pijama ile namaz kılmak günahmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.