Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

Annemi sevmiyorum

Annemi sevmiyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.Ben annemi bir türlü sevemiyorum.Disari çıktığımda tekrar eve girmek istemiyorum.Bi anne kızına intihar et geberde kurtulayım der mi bunun hükmü nedir?


Yorum: Annemi sevmiyorum

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir söz alsa doğru değildir çok yanlıştır. Sen doğru bildiğini yap ve annene saygısızlık etme. Sabırlı ol ve yoluna devam et. Eve gitmek istememen bir derece anlaşılabilir ama orası senin evin ve ailen. Yeri geldikçe uygun ifadelerle annene bu sözlerinden dolayı çok üzüldüğünü anlat. Gerekirse bu sorunu babanla veya bir aile büyüğü ile paylaşmalısın.

Okudunuz mu?  Nefret duygusunu nasıl yenebilirim

Annemi sevmiuorum, annemi sevmiyorum ne yapmalıyım

Bu kategoride yer alan İsraf nedir? tanımı Dünyada yapılan israf ile kaç kişi sebeblenebilir? yapılan araştırmalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annemi sevmiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.