Anasayfa
6 Kasım 2022, 2:14
missa6
Abone

Eşim beni facebookta aldatıyor

Eşim beni facebookta aldatıyor

Kayıtsız Üye
Eşim beni sürekli feyste aldattığını yakaladım mesajları nı çocuklarım bulup bana gösterdi. Ve birde üstüne iflas etti 17 yıllık evliyim nedenini bilmediğim bir sebebi var ondan soğuyamadım ayrılamadım, şuan ailemin baskısıyla eşyalarımı toparladım gidiyorum. Lütfen bana yardım edici bir cevap verin.

Okudunuz mu?  Gusül alırken burna genize kadar su gitmesi sart mı

Yorum: Eşim beni facebookta aldatıyor

rana
< Eşim beni sürekli feyste aldattığını yakaladım mesajları nı çocuklarım bulup bana gösterdi. Ve birde üstüne iflas etti 17 yıllık evliyim nedenini bilmediğim bir sebebi var ondan soğuyamadım ayrılamadım, şuan ailemin baskısıyla eşyalarımı toparladım gidiyorum. Lütfen bana yardım edici bir cevap verin. >
Ahir zamanda teknolojin bu kadar ilerledigi bir vakitte, iletisim kolayliginda malesef zinaya yaklasmak daha kolay.
Anliyorum sizi bir bayan olarak üzüntünüzü fakat keske biraz daha sabretseydiniz.
Kendiniz diyorsunuz 17 senedir evlisiniz ve bir yuva bu kadar kolay bir sekilde kurulmuyor.
Cocuklariniza hele ki bu ise karismayin, seytan herkese ugurayabilir bir boslukta olabilir, bu gibi insanlari hasta olarak görmek gerek. Evet hasta diyorum cünkü seytan virus gibi seytani fikirleri akla sokar.
Cocuklarinizi bu konuda baba ile iliskisinde sakin saygilarini yitircek kadar karistirmayin.
Belki esiniz bir bosluktadir, belki siz belirli seylerde onu artik önemsemiyorsunuzdur ve farkinda bile degilsinizdir. Önce kendinize bir dönüp nerde hata ediyorum, nerde esimi ihmal ettim ona bakmaliydiniz.
Sunu unutmayin ki erkekler evlendikleri ilk senede ne bekliyorlarsa ölene dek ayni seyleri beklemek icerisindeler. Nefis yaslanmaz.
Kendiniz diyorsunuz, iflas etmis üstelik. Disaridaki aile kavramini dahi bilmeyen kötü yolda olan onca insana yem olmus, onu ordan kurtarmak sizin elinizdeyken isi biraz büyütmüssünüz.
Eger sabretseydiniz bu sizin için belki daha hayirli olacakti ve sevabini kat kat alacaktiniz.

Okudunuz mu?  Çocuk gelişimi çocuk sünnet yapılması

Böyle aileleri haberdar etmekle, gemisini yakip ebedi karaya gecenlere benzemissiniz.
Tekrar o gemiye dönmek çok zor olcak cünkü esiniz olacak insanin yaptigini, bakin yaptigi hiç bir sekilde doğru olmasa bile igrenc bile olsa, duyurmamaniz gerekirdi.
17 senedir evli olmaniza ragmen biraz daha sabirli ve olgun olmaniz gerekirdi, ailenizi bu durumdan haberdar etmek hicte akilli bir hareket degil.

Okudunuz mu?  Vefat eden kişinin ilk bayramı olması nedeniyle fatiha okunurmu?

Öncelikle cocuklariniz evde olmadigi vakitte esinizle bu konu hakkinda güzellikle ve sitemli bir sekilde, kadinlik cazibenizi kullanarak konusup cocuklariniza hiç bir şey olmamis gibi konuyu hiç acmayip normal hayata devam ediyormus gibi göstermeliydiniz. Esinize hem victanen dokunup hem yaptigi yanlisi gösterecek sekilde bir konusma yapmaliydiniz.
Bir baba cocuklarin önünde böyle kücük düsmek istemez.

Okudunuz mu?  Esfele safilin nedir?

Biliyorum çok zor bir durum yani Allah kimsenin basina vermesin ama mümin olarak böyle bir müsibete karsi yuvanizi kurtarip kurtaramicaginiza bakip sonra hiç bir sekilde olmicagini anladiginizda ailenize haberdar etmeliydiniz.
Önce mücadele sonra hiç bir sekilde cikmasa girilirse yardim alinir.

Okudunuz mu?  Hz. Ali'nin Fiziksel Özellikleri Şemaili

Allah esinize hidayet versin, doğru yoldan ayirmasin.
InsaAllah tekrar yuvanizda huzur bulursunuz.

Dua ile


İnternette karım aldattı, Aldatiyor

Bu kategoride yer alan Zalim Yezid nasıl ölmüştür? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim beni facebookta aldatıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.