Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak

Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak

Kayıtsız Üye
İyi geceler.
Bu gece rüya görmediğim halde birden kitlendim. Uyandığımı farkettim fakat hiç bir şekilde haraket edemedim. Sıkıntı bastı birden bilimcim acık ama gözlerim kapalı dudaklarımı dahi oynatamadım nefesim kesilmeye başladı. Uyku felci deniyor sanırım buna. Bu durumdayken sol kulağımda şiddetli yüksek sesli ezan sesi duydum baya uzun süre okundu. O esnada konuşma sesleri duydum baya. Kendimi çok zorlayarak ve korkarak uuyandım. Uyandığımda saat 02:09u gösteriyordu. Annemin yanına gittim. Benim konuştuğumu söyledi ama ne knuştuğumu dıymamış. Bunun sebebi ve açıklaması nedir? Böyle şeyler beni oldukça korkutur 🙁

Okudunuz mu?  Esma-i Hüsna ile Dua ve Zikir

Yorum: Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak

arifselim
İyi günler kardeşim. Bu durum bir insanın hayatında ortalama bir sefer görülebilen nadir bir durumdur. Bunun için dini açıdan özel bir açıklaması yoktur. Zaten endişelenecek de herhangi bir şey yoktur. Uyumadan önce ayetel kürsi oku ve uyu Allah’ın izniyle rahat edeceksin.

Okudunuz mu?  Kudüs neden önemlidir?

gece yarisi ezan sesiyle uyanmak

Bu kategoride yer alan SübhanAllahi ve bihamdihi sübhanAllahil azim ve bihamdihi estağfirullah anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.