Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Erkeğin kılları kesmesi

Erkeğin kılları kesmesi

Müslü_Man
selamün aleyküm, 18 yaşındayım normal bir erkek den 2 belkide 3 kat daha fazla kıllıyım ama aklınızda da aşırı kıllı canlandırmayın beni , şimdi ben kıllı olduğum için ağda yapıp biraz azaltmak istedim bacağımın birazını ağda ile aldıktan sonra dayanamadım biyerden sonra acıya heryer eşit olsun diye mecbur makineyle birkaç sefer kestim amacım kadına benzemek, birilerine göstermek falan değildi sadece ben görüntü olarak rahatsız oluyordum onun için birkaç sefer kestim cahillik işte geçen sene kestim bir kaç ayda daha fazla uzadı bunu bir iki kez yaptım şuan kıllarım daha fazla gür kalın ve kuvvetli oldular 6 cm ye kadar uzun olan kıllarım var bacaklarımda özellikle cinsel organımızın sağ ve sol tarafları (normal kesmemiz gereken yerleri kesiyorum halen) , kalçam da görüntü bozukluğu dışında kaşınmalar oluyor , normalde sadece bacaklarımda ve kollarımda kıl vardı doğuştan ben vurmuşken tam olsun diye göğsümede vurdum makineyi heralde gözükmeyen bu ince tüyler kesildiği için artık göğsümde ve kuyruk sokumumda da kıllar çıktı, sırtımda doğal olarak kıl yok oraya makine süremedim zaten benim sorum şu

Okudunuz mu?  Kişi gireceği yeri görmeden ölmez!

-Günümüz teklonolojisi lazer epılasyon ile kıllarımı en azından eskisi kadar olacak şekilde azaltmak için lazer yaptıra bilirimiyim ? (doğal olarak kıllı olan bacaklarım için)

Daha önceden kıl olmayan (ayak üstündeki, kuyruk sokumum daki, karın ve göğüsdeki kıllarımı yok edeblirmiyim ? Allah’ın izniyle

Okudunuz mu?  18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum

Görüntüsünden rahatsız olduğum için kol kullarımıda azalta bilirmiyim ?
bunu yapmam için bir doktara gidip hormon fazlalığı varmı yok mu bunumu öğrenmek gerek horman fazlalığı varsa yaptırabilirmiyim ?

Bir sorum daha normal yüzümdeki sakal değilde yanaklarımda sakaldan ayrı çıkan kılları alabilirimiyim?

bizlreayırdığınız vakit için Allah sizlerden razı olsun
Allah yardımcımız olsun
Herkezin sorunları çözüşür inşAllah..

Okudunuz mu?  Celp ilmi ne demektir? Bunun ilmi nasıl elde edilir?

Yorum: Erkeğin kılları kesmesi

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Artık bu durumda senin öncelikle doktora görünmen uygun olur. Eğer doktorun sana şu veya bu şekilde kıllarını şu ölçüde vya şu yerleri aldırman veya kesmen caiz olur derse ona uyabilirsin. Çünkü bir zaruret söz konusu olabilir.

Okudunuz mu?  40 çıkarmak hakkında (Bebek kırkı çıkarma)

– Hanefîlere göre, erkeklerin sırt ve göğsünü tıraş etmesi edebe aykırıdır.(Cezerî, a.g.e.) Bu ifadeden anlaşılıyor ki, Hanefilere göre de sırt ve göğüs kıllarını aldırmak, haram veya tahrimen mekruh değildir. Olsa olsa, tenzihen mekruhtur, edebe aykırıdır.


Kaşin ustundeki tuyler

Bu kategoride yer alan Abdestte bölgeyi üçten fazla yıkamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeğin kılları kesmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.