Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

cuneytyadigar
İki gün ard arda rüyamda siyah zeytin gördüm.
1.Bana siyah zeytinlere bıçakla çizik atıp kaynatmam gerektiğini anlattı bir arkadaşım. Soğuduktan sonra tekrar kaynatıp suyunu oğluna içir dedi.Ben onu içmez dedim ama rüyamda oğlum kana kana içti.

Okudunuz mu?  Rüyada İçinden Cin Çıkması

2.Bu rüyamda da zeytin ağaçlarının oraya iki kız kardeşimle beraber gidiyoruz ben öndeyim ilk baştaki ağaçlar kurumuş kısa boylu zeytini yok ilerledikçe dalları gürleşen ağaçlar zeytinle doluyor. Bi tane koparıp kardeşime uzatıyorum ona bana zeytinin ağaçta böyle olduğunu hiç bilmediğini söylüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada İğde görmek (İmam Nablusi)

Valla iki gün arka arkaya görünce siZe sormak istedim.


Yorum: Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

arifselim
Allah rüyalarını mübarek eylesin

– Rüyada gördüğün siyah zeytinin yorumu geçim sıkıntısı çekmeden, güzel ve konforlu bir hayatı olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

– İkinci rüya ise kişinin iyi huylu olması ve sorunlara barışçıl çözümler sunması sayesinde sıkıntılarını kolaylıkla yeneceğine ve huzuru içinde yaşayacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Yorum: Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

cuneytyadigar
Allah razı olsun sizden

Bu kategoride yer alan Rüyada ihtilam olup olmadığını bilmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.