Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare namazından sonra iyi hisssetmek

İstihare namazından sonra iyi hisssetmek

İSTANBUL34
selamün aleyküm hayırlı günler dilerim evlilik düşünüyorum görücü usulü biri var çocuğun sadece resmini gördüm istihareye yattım 3 gündür rüya görmüyorum yada hatırlamıyorum kalbe gelen his önemliymiş namazdan sonra yatarken kalbimde güzel bir şey oluyor gün içerisndede oluyor bu aklıma geldikçe bu his gerçek bir heyecandan mı oluyor yoksa Rabbimin bana verdiği işaret mi Rabbimden hayırlısını istiyorum tabi olursa iyi olacakmış gibi geliyor bana

Okudunuz mu?  İstihare namazı gündüz kılınırmı?

Yorum: İstihare namazından sonra iyi hisssetmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu hissi hissetmen çok olumludur. Ancak mutlaka istihareden önce gerçekten iyi bir istişare edilmiş olması ve kararsız kalınmış olunması gerekiyor. Danışarak ve araştırarak da için rahat ederse o zaman olumlu bir karar verebilirsin.

Bu kategoride yer alan İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare namazından sonra iyi hisssetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.