Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:50
Gusul
Yönetici

Gusül alırken burun aksa

Gusül alırken burun aksa

Panik
Selamun aleykum.. gusulde vücudumu yıkama bölümüne geldiğimde sümük aktı elimle vucudumdan temizledim şimdide vesveseye düştüm abdestim kabul olmuş mudur Allah razı olsun..


Yorum: Gusül alırken burun aksa

Kayıtsız Üye
Kardesim guslu bozacak tek sey meni cikmasidir bu kadar gerisini umursama çok sacma sorular yahu

Okudunuz mu?  Cünüpken İçilen Bardak ?

Yorum: Gusül alırken burun aksa

Kayıtsız Üye
Anla diye boyle sert konustum aciyorum size yazik gunah alt tarafi gusül abdesti…Gusul abdesti sadece ve sadece meni cikmasiyla bozulur bunu bil gardasim


Yorum: Gusül alırken burun aksa

Kayıtsız Üye
Sadece meni cikmasiyla değil birde cinsel iliski sirasinda bir durumda meni cikmasada olur.Sadece bu kadar.Gerisi vesvese.

Okudunuz mu?  Yeni evlenen biri şehvetsiz halde yani karı koca banyo yapabilirmi peştemal olma şartıyla

Kayıtsız Üye
Kadonlar da Ondrn ve arkadan mudahale sirasinda zevk alma durumu olurss yaziyor Tibbi olarak.

Bu kategoride yer alan Regl dönemi en fazla kaç gün sürer? Özür kanı nasıl olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül alırken burun aksa Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.