Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden94
Abone

Başkası istedi diye namaz kılmak ???

Başkası istedi diye namaz kılmak ???

-SABIR-
Normalde namaz kılmayan bir kişi bir arkadaşı ona hadi namaza dediğinde bu kişi utandığından namaz kılmadığını söyleyemeyip onunla namaz kılarsa şirke girer mi? Namazı o kişi içinmi kılmış olur? Açıklarmısınız?


Yorum: Başkası istedi diye namaz kılmak ???

arifselim
Böyle bir şey şirk olmaz. Tam aksine arkadaşlar birbirlerini bu şekilde namaza ve hayırlara teşvik etmelidirler. Belki o kimse namaz kılmıyor olabilir ama o namaza geçip kılmasına arkadaşı sadece vesile olmuş olabilir. Bunu şirk ile bağlamak yanlıştır.

Okudunuz mu?  Allah niçin bu kadar büyük bir evren yarattı? bu uzay mevcudiyetini bize mi borçlu

Yorum: Başkası istedi diye namaz kılmak ???

Kayıtsız Üye
Hayra vesile olan, hayrı yapmış gibidir buyurulmuştur. Namaz da bir hayırdır 🙂 bende namaza bir arkadaşım istediği için başladım. Günahı yok bunun merak etme 🙂


Yorum: Başkası istedi diye namaz kılmak ???

-SABIR-
Teşekkürler Arif hocam sağol

Bu kategoride yer alan Sağlık ve hastalığın kaderle ilişkisi nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkası istedi diye namaz kılmak ??? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.