Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda düğünüm için hazırlık yapıyodu erkek tarafı ama benim ailem istemediği için ben hazırlanamıyodum ortalıkta dolanıyodum olcak mı olmıcak mı ailem ne dicek diye. Dolanırken erkek arkadaşımın babası gelinim diye seslendi herkesin içinde bana. Gerçektede ailem istemediği için evlenemiyoruz ikna olmuyolar rüyam ne anlama geliyor ve ne yapabilirim bu durumda evlenebilmek için


Yorum: Rüyada düğün hazırlığı yapılması

arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle evlenmek isteyen ama bir şekilde evlenemeyen kimselerin sık sık gördüğü rüyalardandır. Bastırılmış duygulara ve isteklere alamet eder. Sembolik anlamda bir işaret olarak yorumlanabilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Kayıtsız Üye
Peki ben o kişiyle evlenebilmek için napabilirim ailem istemedikçe erkek arkadaşımda ne kadar beklersek bekleyelim olmaz diyor ve aramız bozuluyor hep bu konu yüzünden

Bikaç kez gelmek istediler tanıdıkları araya sokarak ama ailem gelmelerini istemedi beni vermiceklerini söylüyorlar hep. Benim ailem hala onunla konuştuğum için kavga çıkarıyor hep. Erkek arkadaşımda hala olmadığı için bana tavır yapıyor onada evlen diye söyleniyorlarmış. Ben artık ne yapıcağımı bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Dere Otu görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada düğün hazırlığı yapılması

arifselim
Erkek tarından aile büyükleri yanlarına sözü dinlenen birileri varsa onlarıda yanlarına gelerek isteyebilirler. Belki biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.. rüyamda akrabalarımızin oturduğu mahallede bir akrabanın evinde düğüne hazırlandığımi yöresel kıyafetler giyip altınlar taktigimi görüyordum, düğün alanında gelin ayakta durmuştu uzaktan goruyordum. Tüm akrabalar da oturuyordu düğün alanında . Ardından gelini evin içinde goruyordum uzun boylu siyah saçlı tanimadgm biriydi,, yorum için teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Düğüm Çözmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak gören kişinin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanabilir. Genel bir manada sevineceği gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Çok istediğim akademik bir memuriyet için dua maksatlı istihareye yatmıştım. Hiçbir rüya görmedim. Dün bu memuriyet için sınava girdim. Sınavım çok kötü geçti. Atanma ihtimalim yok. Eve geç bir vakitte gelip namazını kılıp uyumadan önce huy edindiğim sureleri okuyup yattım. Rüyamda (normalde çok utangaç biriyimdir) gördüğüm bir kıza direkt evlenme teklifi ettim. Hatta teklif etmeden önce yanında galiba onda gözü olan biri vardı ve buna rağmen evlenme teklif ettim ve kabul etti. Sonrada hatırladığım kadarıyla evlilik için planlama yapmaya başladık ve bunun hakkındaki konuşmaları gördüm. Bu rüya mı yorumlar misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada değişik varlık görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Uzun süredir elde etmek istediğin bir şeye nail olacağın, insanlara emir verme yetkisinde bulunabileceğin ayrıca evli olmayan kimseler içinse evlilik yolunun görülme ihtimaline işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


turkistan
Selamün Aleyküm hocam;
Rüyamda akrabalar bir minibüsle erzak getiriyorlar taşıyoruz kalabalık var herkeste nişan heyecanı var akraba topluluğu var evde arkadaşlar var yurtdışından yurtiçinden sima olarak tanıdık misafirler var sonra beni tanımadığım bir numara arıyor bana nişan hala devam ediyormu diyor ediyor diyorum tamam geliyoruz diyo sonra arka cama biri taş atıyor sesleniyor bir arkadaşımın sesine benzetiyorum arka pencereyi açıyorum arkada minibüsler var çok kalabalık herkes nişanın yapılacağı yere gitmek için telaş halinde koşuşturma var ama güzel ve mutlu bir koşuşturma yanımdaki arkadaşım diyor sonra karşı dünürler boşnakmış onlarda bizim gibi hazırlık yaparlar diyor sonra düşünüyorum he abimin kızı nişanlanıyor galiba diyorum etrafta çok güzel eş dost tanıdık tanımadık kalabalık hoş bir telaş içindeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam kardeşim. Olumsuz manası yoktur. Hakkında hayırlı olacak gelişmelere işarettir. Eğer evliysen rüyanda gördüğün kalabalık gerçekte de yeni bir çevre, kalabalık bir sosyal gruba, evli değilsen gördüğün nişanın senin nişanın olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması dökülmesi

Kayıtsız Üye
S.a Ben evli bir bayanım. Rüyamda eşimle evlenmek için hazırlanıyorum o gün nikahımız olacak Ama aynı zamanda kaynımın da o gün eşi ile nikahı var onların nikah saati bizden önce ve ben içimden diyorum ki, ben onların düğününe gidemem, gidersem kendi nikahıma yetişemem diyorum ve kendi hazırlığıma devam ediyorum. Sonra eşimin bütün ailesini bir otobüste onların düğününe giderken görüyorum Biz eşimle yalnız kalıp kendi hazırlığımıza devam ediyoruz. Gerçekte de eşimin ailesi ile arası yok birliktelerdi ama ayrılıp ve yeni bir iş kurdu. Yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Baştan sona hayırlı bir rüyadır. Senin eşinle aranda eğer sorun varsa veya aile içinde buhran, sıkıntı varsa bunların kalkıp daha güzel günlere kapı aralayacağınıza, birlikte mutlu mesut bir hayat geçireceğinize yeni evlenmiş gibi huzurlu olabileceğinize delalet eder. Kaynını evlenirken görmen ise tanıdığın birinin düğününün olması ve senin bu davete katılacağına veya kaynının işlerinin rast gitmesine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz görmek (İmam Nablusi)

rüyada birinin düğün hazırlığı görmek, rüyada düğün hazırlık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada down sendromlu çocuk görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada düğün hazırlığı yapılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.