Anasayfa
21 Mayıs 2022, 10:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada domuz yağı görmek

Rüyada domuz yağı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar,

rüyamda annem ile birlikte satın almak için ev bakıyoruz ancak ev pislik içinde yerler yapış yapış hatta iğrenç. ev sahibi ise genç bir anne ve kızı kadın hamile sonra nasıl oluyorsa bu insanlar ile çalıştığım yerin ofisinde oluyoruz ve hamile kadın elinde vernel şişesine benzer bir kutu ancak yavru domuza andıran bir kutu ve içerinse güya domuz yağı varmış ve üzerime sürmeye çalışyor ben bu arada hep yok canım olurmu der gibi onlara birşekilde nedensiz yardımcı olmaya çalışıyorum. bu rüya ile ilgili bana yorum yapabilecek biri var mı acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada dünyanın sonunu görmek

Allah yar ve yardımcımız olsun…


Yorum: Rüyada domuz yağı görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan senin için çok iyi niyetli olmaya, temiz düşüncelerinden dolayı zarar görmeye ve iyi niyetinin suistimal edilerek zarar görmen anlamında yorumlanır. Sana atacağın adımlar için bir uyarı manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin sallandığını görmek

Rüyada domuz yağı görmek

Karakız
Rüyamda zeytin bahçesinde zeytin topluyoruz tanımadığım 3 kadın domuz yağıyla muska yapıyorlar haram diyorum ve ne yaparsanız yapın 45 gün sonra etkisi biter diyorum.


Yorum: Rüyada domuz yağı görmek

arifselim
Bu rüya domuzla ilgili değildir ancak muska yapılması ile ilgili olarak yorumlanır. Bu rüya herkesten gizlenerek yapılan bir iş anlamına gelir. Rüyada muska yapıldığını görmek hileye, fesada ve art niyetlere de işaret eder. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi görmek

Pati
Kucağımda şişe varmış, arabadan inerken üzerime içindeki şeffaf sıvı dölülüyor. Bu ne diye üzerine bakıyorum, etikette “domuz yağı” yazıyor. Panikle, tiksintiyle silkelenmeye çalışırken şişeyi arabanın arka koltuğuna bırakıyorum, dik şekilde. Sonra bakıyorum oluk oluk dökülmeye devam ediyor aynı sıvı. Alıp yere attım. Elim, araba koltuğum bulaşıktı, domuz yağı yazan şeffaf sıvıyla.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu şekilde de olsa bu olumsuz anlamları vardır. Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında ve aile hayatında üzücü olaylar ile karşılaşacağına ve üzüntüler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım geniş bir bahçedeydim aynı zamanda o alanda yabancı insanlar vardı .Kimi yarım domuz yiyordu kimi kesiyordu,ben ve tanımadığı arkadaşım kaçmak istedikçe ordakiler bizi kovalayıp zorla domuz kesmediniz gerekiyor diyorlardi.Sonra önümüzde kocaman bir domuz görüyordum,her ne kadar midem bulansada mecburiyetten bende arkadaşima yardim ediyordum,doğrarken boğazima bir parça yağ kaçti.işler bittikten sonra ellerimi yikarken o yağin elime bulaştığıni yikamakta güçlük çektîğimi farkediyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Çevrende kurtulman gereken ve sana zararı olabilecek kötü kimseler olduğu anlamındadır. Günaha bulaşmaya ve adımlarını atarken dikkatli atmak gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derya
Rüyamda yeşilliklerle dolu bir arazide ev almışız içinde ortağımızda var onun odasında ebebeyin banyosu var bizim odamızda yoktu ama evin içi çok güzel eşyalarla doluydu yatakta annemi ve kızımı gördüm sonra dışarı çıktık dolaştık etrafta büyük evler vardı arazinin etrafı yüksek demirlerle çevrili idi sonra bir tatlı dükkanına girdik ama içinde domuz yağı vardır diye yemedim onlarda içinde ne kullandıklarını anlatıyorlardı sonra sırf domuz yağıyla yapılan bir tatlı gösterdiler müşteriler yeyip çok beğendi

Okudunuz mu?  Rüyada donmuş asker görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatına olumlu yönde katacak olan yeni fikirler ve yeni bakış açısıyla farklı yol izleyebilir hayatına renk katabileceğine, seni çekemeyen ve içten içe iyiliğini istemeyen bu kimseden beslenen kişi ve kişilere işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızımı domuz yağlı şampuanla yıkamışım sonradan öğreniyorum içinde domuz yağı olduğunu ama fark edince onu temiz suyla tıkamakta çalışıyorum birileri bana engel olmaya çalışıyor ama birinden gümüş gibi bir kap alıp onunla kızımın kafasından aşağı 3 kere temiz su döküyorum yinede içim rahat etmiyor

Okudunuz mu?  Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin doğru varken yanlışa meyl etmesi konusunda veya sorumluluğunu aksatarak ihmalkar davranışlar sergilemesi konusunda dikkatli olması gerektiğine işarettir. Dua edip Allah’a tevekkül etmek en iyisi. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada domuz yağı görmek, Domuz yagiyla ilgili rüya gormek, rüyada arabaya domuz yağı sürüldüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dizi İçinde Olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada domuz yağı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.