Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

sezen
merhaba arkadaşlar
rüyamda aksam vakti tanimadigim bilmedigim bir evin bahce kapisindayim yanimda bir erkek ve kadin iki tanede kücük cocuklari var onlarida tanimiyorum bahce kapisinda giris yapip onlar önden bn arkadan yürüyoruz birden bire onlarin baska bir varlik oldugunu hissediyorum besmele cektim besmelegi cektigim an bana korkarak bakip benden uzaklasmaya basladilar sonra ihlas suresini okumaya basladim basta onlardan korktum ama bn okudukca onlarin benden korktugu anladim okuyarak onlari onlar önden ben arkalarindan kovaladim onlari sureyi bagirarak okumak istedim ama sesimi cikarmakta zorlandim ama zorlansamda sureyi sonuna kadar okudum ve onlari kacirdim
rüyami yorumlada yardımcı olursaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada incir yemek

Yorum: Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

arifselim
Merhabalar Sezen hanım. Bu rüya Allah’ın izniyle gerçek hayatta da sana zarar vermek isteyen kimselerin şerrinden korunmak ve kurtulmak manasında tabir edilen çok güzel manası olan bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İdris (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir evdeyiz ve duvarlarda kagitlar asili bizde uc kisiymisiz duvardaki kagitlarda seytana ait biseyler ariyomusuz ama ben icimden boyle biseyin gercek olmadigina inaniyorum sonra kapi caliyo ilk bakmiyoruz sonra bir daha caliyo ve yanimdaki biri kapiyi aciyo ve kapida beyaz bir isikli bisey goruyoruz ihlas suresink okumaya başlıyorum ama bogazim sikiliyo gibi oluyo surenin devamini bitirmeden uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada Ilıca görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

arifselim
Maalesef böyle rüyaları tabir etmiyoruz çünkü bu tür rüyalara kabus ve şeytani rüyalar denir. İnsanı etkilemesi elbette normaldir ama bundan bir mana ve yorum beklemek yanlıştır. Allah’a sığınmak ve ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

rüyada dua okuyarak cin kovmak , Rüyada ihlas süresini cinlere karşı okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada ifrit görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.