Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

Boşaldıktan sonra idrarla birlikte meni gelebilir mi? gelirse gusülü geciktirerek mi yapmalıyız?

Boşaldıktan sonra idrarla birlikte meni gelebilir mi? gelirse gusülü geciktirerek mi yapmalıyız?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam öncelikle ben kendimin vesveseli olduğunu biliyorum. buda vesvese sonucu olduğunu düşünüyorum ama yinede sizede sormak isterim. bosaldıktan sonra idrarımı yapıp banyoya girdim o sıra aklıma bir düşünce takıldı ya idrarımla birlikte meni gelmişse diye. gelmişse böyle bir durumda gusulu geciktirerek mi yapmalıyım yoksa o sıra yapsam olur mu?

Okudunuz mu?  Farabi Kimdir? ve Eserleri nelerdir?

Yorum: Boşaldıktan sonra idrarla birlikte meni gelebilir mi? gelirse gusülü geciktirerrek mi yapmalıyız?

Mucahid
Gusül almadan önce idrarını yap sonra gusül al ne gelirse gelsin aldırma

Bu kategoride yer alan Makata parmak sokunca gusül abdesti almak gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boşaldıktan sonra idrarla birlikte meni gelebilir mi? gelirse gusülü geciktirerek mi yapmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.