Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak

Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak

Sibel123
İyi akşamlar hocam. Size kafamı karıştıran bir rüyamin yorumunu soracaktım. Rüyamda ben eski sevgilime mesaj yazmıştım fakat oda beni engellemiş olarak gördüm. Fakat gerçekte engellemedi.Ayrıyiz sürekli ona yazmak istiyorum ama rüyadan etkilendim ve yazamıyorum ya gerçekte de engeller beni diye korkuyorum. Şimdiden teşekkürler. ?

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Yorum: Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak

arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüyanın özel bir yorumu olmaz. Bu genellikle insanın yaşadığı bir duygu yoğunluğu döneminde görülebilen rüyalardandır. Her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak, rüyada eski sevgiliye mesaj atmak, rüyada ayrıldığın kişiye msj yazmak istiy yazmamak

Bu kategoride yer alan Rüyada farenin üstüne sıçraması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.