Anasayfa
30 Eylül 2022, 12:08
sizden6
Abone

Alzheimer hastası oruç tutar mı

Alzheimer hastası oruç tutar mı

Player_32
Selamunaleyküm hocam benim bir sorum olacakti. Cingene hemen Müslüman oluyomus Alevi olamiyomus öyle bir sey var mi ? bide benim babaannem var alzeimer oruc tuttugunu bilmiyo oruc bedeli ödemek zorunda mi ?
Allah Razi Olsun.


Yorum: Dogru mu Yanlis mi

Mucahid
Çingene bir tür insan ırkıdır, iman eder ve müslüman olur.
Alevi dediğin zaten müslümanlar….
————————————–

Okudunuz mu?  Yerde 5 lira buldum bir fakire sadaka olarak veya camiye bağış olarak para sahibinin adına versek olurmu?

Alzheimer hastası oruç tutar mı? alzheimer hastası fidye verir mi

Diyanet fetvası ve tüm mezheplere göre oruç tutmazsa fidye vermez ama aklı başında olduğu dönemde dini görevlerini yerine getirir.

Bu kategoride yer alan Benim kismetim nerede ve ne zaman?" diye düsünürüm,sizin düşünceleriniz nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Alzheimer hastası oruç tutar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.