Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada denizin taşması

Rüyada denizin taşması

Kayıtsız Üye
Ailece deniz kanarına arabayla gezmeye gidiyoruz biz arabadan indikten sonra deniz taşıyor ve her yere yavaş yavaş yayılıyor bizde kaçıyoruz çeşitli zorluklar yaşıyoruz sular heryeri sarıyor bir dağın eteğine geliyoruz arkamıza abkınca her yer su dağa çıkacağız yol açık görünüyor.O sırada büyük oğlumun olmadığını fark ediyorum dayısında olduğu aklıma geliyor babam yanımda kardeşimi arıyor oğlum dayısında yokmuş gibi bir yüz ifadesi alıyor ben uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada dev dalgalar görmek

NOt:bu tür rüyayı 3. kez görüyorum çok etkileniyorum.lütfen yorum bekliyorum.


Yorum: Rüyada denizin taşması

arifselim
Zorluklardan sonra feraha ulaşmak demektir. Rüyayı gören kişinin, hayatında gerçekleştireceği atılımları ve yenilikleri yaparken bir ara sıkıntıya düşeceğine ve daha sonra düze çıkacağına ve başarıya ulaşacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğme görmek (İmam Nablusi)

Rüyada denizin yükselmesi

Kayıtsız Üye
Rüyada denizin yükselmesi
S.A. İstanbul da yaşıyorum. Rüyamda boğaz da ki suyun hızla yükseldiğini gördüm. Önce büyük dalgalar çıktı sonra su hızla yükseldi. Ben koşarak yüksek yerlere doğru tırmanmaya başladım. Su hemen arkamdan yükseliyordu. Yüksek bir tepede ki eve sığındım. Orada tanıdığım insanlar vardı. Bir süre etrafı izledik. Sonra su geri çekilmeye başladı. Batan gemiler sahile vurmuştu. Yorumunuz nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Dişi Arslan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada denizin taşması

arifselim
Aleykum selam. Gören kimse için uğursuzluklardan ve sorunlu kimselerden uzaklaşmak gerektiğine ve adeta kaçma kaçar gibi uzak durulması gerektiğine alamet eder. Ani kararlar vermemeye, dikkatli hareket etmeye ve güven vermeyen kimselerden uzak durulması gibi manalara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam ben bir rüya gördüm ve çok etkilendim hala midem bulaniyo ilk defa bir rüyadan bu kadar etkilendim rüyamı yorumlarsanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim.sabah namazını kıldım ve uyudum.rüyamda bir apartmanın alt katında oturuyorduk eniştem kız kardeşim erkek kardeşim iki yiğenim ve ben.deniz suları yükseliyordu sözde dünyanın sonu gelmis.eniştem ve kız kardeşimin elinde sigara vardı.Ben onları üst katlara çıkarttım kucağımda bebek olduğu için kız yiğenim vardı.sonra başka bir bebegin üstünden su geçti bebek öldü ben yiğenim olmadığı için sevindom.teras katında balkona çıktık sular yükselmişti bebek olan yeğenimin üzerinden geçti hemen bebeği aldım ters çevirim salladım poposuna vurdum kendine geldi.sonra suya baktım yükselmiş ve balkonun seviyesinde durmuştu bende bozulmayalım diye elime geçen şeyi daha yükseğe doğru diziyodum.sonra bir kutu aldım içinden eski sari kuran yaprakları çıktı tek tek onları aldım okumadım ama baktım .öyle uyandım hocam bu rüya ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada Dövmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. oluşabilecek olumsuz olayları işaret eder. Hayatınızda veya çevrenizde meydana gelecek maddi veya manevi çöküşler ve zararlarla ifade edilen bir rüyadır. Yine de Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda deniz bizim evin balkonuna kadar gelmişti ama o kadar güzeldi ki anlatamam güneş ışınları vuruyordu falan masmaviydi. Sonra bir baktım deniz yükselmiş artık hemen evin damına çıktım. Kardeşime annemleri buraya getir çabuk dedim. Denize bir baktım deniz bizden çok uzak yani her zamanki yerinde. Ama kendi içinde dalgalar vuruyordur denize havaya kadar çıkıyordu. Evler yanıyordu bazı evler yıkılmıştı. Babam da çok kötü şeyler olacak diyordu. Ama bir zarar gelmedi bize deniz taşacaktı ama taşmadı. Öldüğü yerde yükseldi sadece. Bizden uzaktaki evler yıkılmıştı. Bi apartman yanıyordu ama sadece alev vardı apartman yanmıyordu bile. Dumanda yoktu. Alevde sarıydı böyle ufaktı apartmanı kaplıyordu ama çok değildi. Ve yanmasına rağmen apartman bembeyazdı.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Tohat
Kavga ve tartışma gibi hoş olmayan sorunların bir süreliğine artabilir ve daha sonra her şey normal halini alabilir. Özellikle aile içinde yaşanacak tatsızlıklara davetiye çıkarak olayların vuku bulmasına ve sorunların yaşanmasının ardından ortalığın durulup eski halini alacağına yorulur. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada diş çıkması

rüyada denizin taşması

Bu kategoride yer alan Rüyada dişinin kırıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada denizin taşması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.