Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:14
missa6
Abone

Kirli elbise giymek abdesti bozar mı

Kirli elbise giymek abdesti bozar mı

Kayıtsız Üye
Iyi gunler bir sorum olucaktir dun afedersiniz insan olmayan birisi yurdumuzun tuvaletinin onune menisini birakmis ve gitmis ve terligim le meninin üzerinden geçtim ve sorum şu ben bu terligi yalnislikla bacagima dokundurdum bir sure sonra pantolon giydim acaba pantolonun ic kismina azda olsa bulasmistir diye ben o pantolonu çıkardım ve abdest aldim sonra o pantolonu giydim simdi benim namaz abdestim bozulmusmudur

Okudunuz mu?  Hırsızlık yaptım ve çok pişman oldum tövbe ettim ne yapmam lazım?

Yorum: Kirli elbise giymek abdesti bozar mı

arifselim
İyi günler. Meni hanefi mezhebinde necis kabul edilmiştir. Şüphe ile hareket etme. eğer kesin bulaştığını biliyorsan o yerleri temizlersin sadece. Tahmin ile hareket edilmez ancak kesin bir şey biliyorsan ona göre temizlersin.


Yorum: Kirli elbise giymek abdesti bozar mı

Kayıtsız Üye
Abdest öyle bozulmaz.İlmihal oku.

Okudunuz mu?  Zinanın telafisi varmıdır

Kuran kirli elbise ile okunur mu

Bu kategoride yer alan İmam ile röportaj başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kirli elbise giymek abdesti bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.