Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

Seher vakti
Selamın aleyküm ben rüyamda yüzümün kızarık olduğunu sivilce ile dolduğunu gördüm telefonda ablama söylerken aynada sivilcelere bakıyordum yüzüm tanınmaz haldeydi oda sakin uğraşma diyordu ama çok stres yapıyorum şaşkınlık vardı . Sabah uykudan sicradigimdada sürekli mülk süresini okuyodum sanki rüyamda okuyomusumda uyanincada devam etmişim gibi o gün boyu mülk süresi dilimdeydi. Hayra çıksın inşAllah cevaplarsanız çok sevinirim Allah razı olsun 😊

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

Yorum: Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

arifselim
Aleykum selam. Yüzde çıkan sivilceler ne kadar fazla olursa o kadar hayırlı olarak yorumlanır. Gören kimse için eline geçecek mala ve hızlı bir şekilde elde edilecek olan kazan alamet eder. Ayrıca sağlıklı olmaya ve sıkıntılarından kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

rüyada mülk suresini okuyarak uyanmak, ruydatebarikeokumak

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında tost yaptığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.