Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
sizden94
Abone

Film ya da dizi aktörü olmak günahmıdır?

Film ya da dizi aktörü olmak günahmıdır?

hayırlısı23
Merhaba geçen bir aktörün sadece bir filmden 800 bin lira para kazandığını öğrendim. Adam sadece çatışma sahnelerinde asker olarak görev alan bir rol oynuyor. Cinsel şehvet uyandıracak sahnelerde yer almadığım sürece ( öpüşme vs.) günah olur mu? Çünkü kendimi bu alanda geliştirmek ve iyi bir aktör olmak istiyorum. Ayrıca bu film işlerinden kazanılan para helal midir sonuçta bir emek veriliyor ama yine de sorayım dedim

Okudunuz mu?  Sınavda heyecan duası

Yorum: Film ya da dizi aktörü olmak günahmıdır?

Adil
Her şey cinsellik ile bitmiyor. Bulunduğun ortamda önemlidir. Filmde vereceği mesaj vs.. ne üzerinedir herşeyi göz önünde bulundurarak hala fitne, fesat, flört yok kadınların bacakları saçları kapalı diyorsan helaldir.

Bu kategoride yer alan Ölünce bize sorulan soruları ezberlemek gereklimi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Film ya da dizi aktörü olmak günahmıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.