Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada organ bağışı

Rüyada organ bağışı

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda organ bağışında bulunmak için hastaneye müracaat ediyorum. Bu tarz rüyaları sürekli görüyorum. Mesela 1 ay önce falan gözlerimi 14-15 yaşlarında genç bir kıza bağışlamışım hatta annesi bana sarılıp ağladı teşekkür etti genç kızda gözlerimi çok beğendim diye bana sarıldı.gözleri yemyeşildi. Ama benim gözlerimde yerinde duruyordu. Acaba bu bana bir işaret midir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

Yorum: Rüyada organ bağışı

arifselim
Aleykum selam. Kalpteki şefkat ve merhamete delalet eden bir rüyadır. Ayrıca bu kimse her işten kazançlı çıkacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada organ bağışı

Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada ölü, kayınvalide, temizlik ve muska görmek

Yorum: Rüyada Aşık olduğun kisiyi görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle belirtmeliyim ki bisexsual bir kızım. Rüyamda aşık olduğum bayan öğretmenimin eski sevgilisiyle nişanlanıyordum. Hatta birlikle öğretmenimin görev yaptığı anaokuluna gidiyorduk. Öğretmenimle nişanlımı tanıştırıyordum. Bir süre sonra diyabet hastası olan öğretmenim bayılıyordu. Arabamızla onu hastaneye götürüyorduk. Oraya öğretmenimin ailesi de gelmişti. Onlara unutması için beni ve nişanlımı görmesi gerektiğini söylemiştim. Nişanlımla birlikte yattığı odaya el ele girdik. Bizi görünce başını diğer tarafa çevirip ağladı. Biz de hastaneden çıktık.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

arifselim
Hem dünyada hemde ahirette sana asla huzur ve mutluluk vermeyecek bu kötü durumlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Şeytan ve nefis insana bazı şeyleri süslü ve çekici gösterebilir ama asla sana huzur vermeyecektir.

Rüyanın yorumu ise, acele karar vererek yanlış kararlar alınacağına ve hataların içerisine girileceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Ruyamda zengin bir patron iş makinesiyle giderken kendi işçisi tarafından daha büyük bir iş makinesi ile ezilip ayağı kesildi,olayı sadece ben gördüm ardından kendimi hastanede buldum ve diz gibi bölgenin lif bağışlamıştır adam düzeldi benim dizinde sadece sargı vardı,sonra amcamın oğlunu gördüm hemen basig yapmasaydin devletten 1 trilyon para alacaktin hemen bagisladigin için bu parayı anlamayacaksınız dedi,biraz üzüldüm açıkçası ,ruyamin tabirini yapar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada öldüğünü görmek

arifselim
Rüya sahibinin iş ve maddi hayatında çok güzel şeyler göreceği manasındadır. Özellikle de tüm çevresinde örnek olacak ve parmakla gösterilecek eylemlerde bulunacağına tabir edilir. Rüyan üzülecek bir rüya değildir tam aksine müjde dolu bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç sevmediğim insanlarla hiç sevmediğim bir ortamda biraraya geldik. Halamla hiç görüşmüyorum ve anlaşamıyoruz onun eşi ölmüş. Kuzenlerimle de aram pek yok ama onlarla konuşuyoruz ve benim hiç haberim yokken benim babalarına nakledilmesi için karaciğerini vereceğimi kendi aralarinda konuşuyorlar. Babaannrm babam, amcalarim gercek hayatta ölmus olan dedemin yeni öldüğünü konuşuyorlardı. Tarif ederken sürekli kalp bölgelerine işaret ediyorlardı. Uyandığımda kendi mi çok kotu hissediyordum.
Doğrusunu Allah bilir, yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş insanın kendi bebek torununu öldürmesi

Tohat
Ummadığın biri sana yardım ve destek verebilir. Konuşup görüşmediğin, kaale almadığın, umursamadığın bir kimse olabilir. Onun yardımı ile yüzünü öne eğebilir utanç duyabilirsin. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.


Selçuk duru
Rüyamda birinin organa ihtiyacı olan biri vardı ben kabul ediyordum yapmayı kabul edip bağış yapmadam o kişi ölücekti ama kabul edersem bağış yaparsamda ben öleceğim ama bunu bilerek kabul ediyordum tekrar tekrar soruyorlardı bana ama yinede kabul ediyordum sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü duvara tırmanırken görmek ne anlama gelir?

Tohat
Gerçekte de aynı durum söz konusu olabilir. Yani senin hayır niyetine organ bağışında bulunman mümkündür. Bunun yanı sıra bunun gibi büyük bir sevap işleyip herkesin dikkatini çeken insanlara fayda ve örnek olabilirsin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada organ bağışında bulunmak, rüyada organ bağışlamak, rüyada organ bağışı yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölümden korkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada organ bağışı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.