Anasayfa
17 Mayıs 2022, 21:21
missa6
Abone

Öksürükle gelen meni gusül gerekir mi

Öksürükle gelen meni gusül gerekir mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben gusül abdesti aldığım sırada burnuma fazla su çekmişim öksürmeye başladım ve ağrılı bir sıvı akarmış gibi oldu ve idrar yaptıktan hemen sonra banyoya girdiğimde oldu bu ama meni geldiğinden emin değilim yine de içim hi rahat değil tekrar gusül abdesti almalı mıyım ? Bazı sitelerde aradan bir saat geçmesi lazım ki çıkan meninin uzantısı olmasın diye yazıyodu kafamda burdan karıştı. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Sevabı günahından çok olan cehenneme girer mi

Yorum: Öksürükle gelen meni gusül gerekir mi

arifselim
Aleykum selam. Öksürük veya bir rahatsızlıktan dolayı gelen meni guslü gerektirmez. Boşalmadan sonra idrarını yaparak gusül almışsan zaten gelen meni gusül almayı gerektirmez.


Öksürdükten

Bu kategoride yer alan Günah işleyen herkes cehenneme mi gidecek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öksürükle gelen meni gusül gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.