Anasayfa
13 Şubat 2023, 15:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

Patafix
S. A
Rüyamda eski nisanlimin ailesi bize geliyordu. Nisan atmamiza sebep olan soğukluk yoktu aksine çok sıcaktı ailesi bana karşı. Bende çok mutluydum. Bu ne anlama gelebilir?
Bir de annem geçenlerde onların bize geldiğini ve bembeyaz yatak yorgan açtığını görmüş. Bunun da bir anlamı olabilir mi?
Allah razı olsun.

Merhaba, rüyamda eski nisanlim ve ailesi bize geliyorlardı. Daha doğrusu bir mekanda idik ama güya bizim evimizmis. Biz onları çok güzel agirliyorduk. Geçen sefer nisanın bozulmasına sebep olan şeyler olmuyordu ve mutluydum. Tekrar baristik gibi düşünüyordum rüyamda.
Annem de aynı şekilde geçenlerde onların bize geldiğini beyaz yatak ve yorgan verdigini görmüş. Bir anlamı olabilir mi acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada evli olduğunu görmek

Yorum: Rüyada eski nişanlıyı görmek

arifselim
Merhaba . Eski nişanlısını bu şekilde görmek genellikle yeniden bir gönül ilişkisine veya o kimse ile bir daha bir araya gelmek manasında tabir edilir. Her açıdan bu rüya hayırlıdır ve güzel haberler almaya işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fok Balığı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ruyam biraz karisik yorumlakmak istedim dua ederek yattım rüyamda kiz arkadaşımla disardayim resmi işi varmış onu için gidiyoruz gittiğimiz yerin kapısında eski nisanlimin abisini gördüm bana bakıyordu içeri girdik orada eski nisanlim oturuyordu iş yeri gibi biyerdi nisanlim başka odada biz başka odada ki adamla işimiz var odanın kapısında bekliyoruz masa sandalye var oraya oturduk çay içiyoruz karsimdada eski nisanlim ben beni görmesini istiyorum ama onun yüzü hiç gulmuyo ve bana bakmiyo görmemezlikten geliyor sonra ona da tost ekmek getiriyorlar oda yiyor bir anda 3 tane kiz geliyor yanima benim arkadaşlarım oluyorlar onlara sarılıyorum
Ve bir anda bizim beklediğimiz adamin odası hastane oluyor icerdeki benim tanidigim Ama onun tanidigi oluyormuş o kişide gerçek hayatta öldü sonra annem geliyor ben annem bana eski nisanlina aynı yerdeyiz diye bana kizacak diye korkuyorum ikisi konuşuyor ama eski nisanlim hiç mutlu değil yuzu hep asık sonra annem bana doğru geliyor ve bana kızıyor ama onunla aynı yerde olduğumuz için değil yatan hasta onun yakiniymis ve biz ona geçmiş olsun felan dememisiz diye oda neden denediniz diyor annem

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan içinde çok fazla karışık şeyler bulunduruyor. Ancak eski nişanlıyı kızgın ve suratını asık görmek hayırlı olarak tabir edilir. Kötü günlerin geçmişte kalacağına ve çok mutlu olacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşiyle barışmayı istemek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben rüyamda eski nişanlımı bir arabanın içinde gördüm bana bakarak gülümsüyordu. Rüyamda mutlu değilsin diye sorduğumda çok mutluyum diye yanıt verdi. Ama şu an evli


arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüyayı yorumlamak doğru olmaz çünkü bu rüyalar genellikle bilinçaltıdır ve düşüncelerin bir şekilde rüyalara yansımasından ibarettir. Bu yüzden önem vermemek ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşle barışmak

Derya
Merhaba hocam eski nişanlım ile bir kafede oturuyoruz arada bir mesefa var ama bir bakıma da yok gibi. Mutlu olduğunu hissedebiliyorum rüyamda. ona meyve suyu ikram ediyorum sonra gidip pasta tatlı vs getirip ona ikram ediyorum. Bende ona eşlik etmek için fırsat arıyorum arada bir beraber yiyoruz. Aslında kafedeyiz ama hizmeti ben yapıyorum. Sonra bir arkadaşı ve karısı da yanımıza geliyor. Sonra hep beraber kalkmak için hazırlanıyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

Tohat
Merhaba. İlişkisi olan ve olmayan için farklı tabirlenir. Eğer rüya sahibinin halı hazırda bir ilişkisi yok ise eski erkek arkadaşıyla karşılaşabilir, görüşebilir, konuşabilir veya yeniden bir ilişkiye başlayabilir. Eğer bir ilişkisi varsa araya girecek olan kişilerin olumsuz tutumlarına karşı dikkat edilmesi gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada evin kaydığını görmek

rüyada eski nisanlimi mutlu gormek nedir, rüyada esgi nisanliyi mutlu gormek, rüyada eski nişanlımı neşeli ve ailesini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.