Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:39
missa09
Abone

Annenin evine git demek

Annenin evine git demek

Kayıtsız Üye
Eşimin genel olarak benimle ilgisiz davranmasından şikayet ettiğim bir akşam "ben daha niye evlendim tek de dururdum " deyince o da sinirlenip "iyi git o zaman aşağıda dur" dedi ( annemlerle aynı binada oturuyoruz)bunu ne anlamda söyledin diye sorunca da canın sıkılmasın git çay iç diye söyledim dedi.Bu durumda beni boşamış mı oluyor.

Okudunuz mu?  Zeyd İbn-i Amr İbn-i Nufeyl hikayesi nasıldır?

Yorum: Annenin evine git demek

Sabır
Talak ile ilgili bir durum söz konusu değil. Rahat olun.


Boşanma talak nikah

Kayıtsız Üye
Merhabalar selamın aleykum
Eşim ile ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Bende seni sevmiyorum artık boşanmak istiyorum. Annenin evine git onlar baksin sana. En yakın zamanda boşanıcaz dedim. Avukat araştıracağımı söyledim. O ise karşılık vermedi reddetti boşanmayı. Ama boşal falan demedim. Seni bosadimda demedim. Sadece boşanacağız artık istemiyorum dedim. Şimdi pişmanım. Nikâhım düşmüşmudur ? Düştüyse yada düşmediyse ne yapmam gerekir.

Okudunuz mu?  Hz Muhammed islam dinini anlatırken kullandığı yöntem ve metod nedir?

Yorum: Annenin evine git demek

mum
< Şimdi pişmanım. Nikâhım düşmüşmudur ? >
Nikah düşmedi, düşmesi için BOŞADIM demek gerekir.

Bu kategoride yer alan Korkudan yalan yere kuranın üzerine yemin ettim günahı ve telafisi nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annenin evine git demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.