Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:25
missa06
Abone

Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım

Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben caresiz bir sevda ya dustum. Aklimdan cikmiyor. Ama imkansiz bir sevda. Cunku sevdigim kisi evli ve onu sevdiginden haberi yok.sadece ben uzaktan kendi kendime seviyorum. Ama elimde değil Aklimdan atamiyorum ne yapmaliyim bana yardim edin


Yorum: Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım

Capt.İlyas
Aleykümesselam kardeşim.Şahsı görmeyeye çalış, uzakdur.Ve aynı şeyi başka birinin senin eşin hakkında hissettiğini düşün.Etrafında sana daha uygun bir eş adayı bul Ve vaktini onu sevmeye ayır.Bu tip işler insanın başına bu dünyada Ve ahirette büyük sıkıntılar açar..

Okudunuz mu?  Eşinden habersiz para almak

Yorum: Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım

SAFDERUN
Selamün aleyküm benim bir sorum olacak

çalıştığım yerde evli biri 1 senedir peşimden koşuyordu. 1 sene boyunca hep kaçtım olmayacağını anlatmaya çalıştım. ama bir sene sonra baktım ki ben o adamı sevmişim. sevdim ama yanlış bir şey yapmadım. evet hatam var sevmemeliydim. ama hataya düştüm. aylarca bunun pişmanlığını yaşadım. ağladım yalvardım Allah’a kurtarsın beni diye ama unutamadım. 1 sene sonrada hiçbirşey olmamış gibi bana seven adam gitti sanki hiç sevmemiş biri geldi. bu durum beni o kadar üzdü ki artık ne gülebiliyorum. nede başka bir şey yapıyorum. Sadece Rabbime sığınıyorum. dualar ediyorum. ama Rabbimede yalvaryorum beni bu kadar ağlattığı için bu kadar üzdüğü için Rabbim hakkımı birakma diyorum. Beddua etmiyorum ben sadece Rabbimin adaletine sığınıyorum. Ama bir yandan da ya bana yaşattıkları yanına kalırsa diye düşünüyorum. Çünkü beni gerçekten çok üzdü. inançlı biriyim. evet hata yaptım olmaz dediğimi yaşadım. ama Diliyorum ki Rabbim ona hakkımı gözyaşlarımı bırakmasın. Ben şuan sadece onun bende bıraktığı bu umutsuzluktan kurtulmaya çalışıyorum. yol arıyorum. eski halime dönmek için. unutmak için ama şuan bir şey yapamıyorum.

Okudunuz mu?  Apış arası nemli hissetmek gusül gerektirir mi

Yorum: Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım

emirhan uysal
Aleyküm selam hanım kardeşim.Elbette Allah sabrınızı sınıyacaktır.Sonra geçmez dediğiniz her şey geçecek.Allah kullarına zulüm etmez.Allah adaletlidir.Siz ona sığının göreceksiniz ki : Her şey geçecek.


SAFDERUN
peki hakkım yok mu onda. Rabbimin huzurunda ondan şikayetçi olamaz mıyım. hiç aklımda olmadan beni bu yola sürükledi. bilmiyorum günaha giriyor muyum ama hep şunu istiyorum Rabbim den bana yaşattığını yaşasın ve ben bu dünyada göreyim onu.

Okudunuz mu?  Müslümanın acı çekmeden vefat etmesi için bir dua var mıdır?

emirhan uysal
Ümit verip kalp kırmak.Kabe yıkmak gibidir.O büyük bir günaha girmiş.Tabii ki Allah en iyi bilendir.Sizin yapmanız gereken en güzel şey şudur ki :

Sürekli Allahtan af dilemek ve o kişiyi unutmak için de çabalamaktır.Hakkınız var ise isterseniz helal edin.Etmezseniz de Allah kıyamet günü kul hakkını geri koymaz.Kimsenin hakkı kimse de kalmaz.Siz o kişiyi affederseniz.Allah da sizi affeder İnşaAllah 🙂 Yolunuz açık ve Allah’a olsun

Okudunuz mu?  3 cuma namazına gitmeyenin nikahı düşüyormuş

Kayıtsız Üye
Allah’tan korkun utanmazlar gönüldür sevebilirsiniz ama evli insan karısı da seviyorsa yuva yıkılır mı. Adamı elde ettin yuvayı yıktın
Aradan zaman geçti sende böyle sevgi olduktan sonra başka erkekleri sevmeyeceğine garanti veriyor musun ki senin sevgin gerçek olsa evli insanın yuvasını yıkmazsın. Bu işin günah olduğunu çokta iyi biliyorsun ama hocaları günahına şahit tutuyorsun
Sende Allah korkusu varsa kendini sevdiğin adamın karısının yerine köy. Adam sana karısını sevmediğini anlaşamadığını söyleyecek. Sen gibi sazanlarda inanacak. Akıllı ol. sevginiz sahte gerçek sevgi olsaydı bu soruyu buraya sormaz uzak dururdun.
Allah zina edenlerin belasını versin.

Okudunuz mu?  Zekat neden Peygamberimiz ve Peygamberimizin soyundan gelenlere verilmez

emirhan uysal
Dinizimz soğutma yada bela okuma dini değildir kardeşim.Ya hayrı konuşun ya da susun.Siz bol bol çok çok çok tövbe edin.Yargılayamazsınız.Çünkü yerin ve göğün sahibi ve hakimi Allahtır ve ancak o yargılar.Siz Bundan sonra yapabileceğiniz sünnete ve kurana uymak ve bol bol seher vakitleri dua edip tövbe etmek ve bir daha bu işe girmemek olmalı.İmkanınız var ise unutunca evleniniz.

Okudunuz mu?  Meleklerin isimleri ve görevleri nelerdir

Toprak deniz
Güzel kardeşim senin hatan evli birini sevmek,iyiki daha içinden çıkılmaz bir hale düşmemişin ve ayrıca bir yuva yıkılabilir di bunun vebaili vardı,

bu evlilik yıkılsa siz evlenseydiniz yüzünüz asla gülmezdi çünkü bir yuva yıkmış olurdunuz birde okadının ve çocuklarının ahıda yerde kalmazdı yani sizden çıkardı..

Okudunuz mu?  Biyografi ile ilgili test soruları

Adam daha 1yıl geçmeden sizden yüz dönmüş ya bir de evlenmiş olsaydınız bu durumu yaşasaydınız napardınız,eminim dünyanız yıkılırdı,şükreden ki bu durumları yaşamadınız ..
Siz bolca tevbe edin ve birde şükredin bırakın hak helal etmeyi bir kenara dursun..
Sonuçta ikinizde yanlış yola girmek üzereymişiniz..
Sonucu kötü olcak bir duruma düşmediğin için şükredip hayata devam edin bidaha böyle bir hataya düşmeyin ,RABBİMİZ size hayırlı bir nasip çıkarsın duasıyla hoşçakalın

Okudunuz mu?  Tahmidiye Duası Türkçe Okunuşu Tamamı

evli ama aklimdan cikmiyor

Bu kategoride yer alan İmam ve görevleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli birini sevdim aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.