Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Kayıtsız Üye
Daha önce buraya yazmıştım dua ederek yattım ve eski sevgilimin annesini gördüm bana bordo bişey örüyordu şişlerle sitemliydi demiştim bu rüyayı göreli 2 aydan fazla oluyor şimdi ise rüyamda eski sevgilim bana karşı soğuk annesi ise bu sefer gülüyordu iyi davranıyordu bundan 2 hafta öncede babasını gördüm babamla samimiydi bana da çok iyi davranıyordu ama eski sevgilim o zamanda benim yüzüme bakmıyordu yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

arifselim
Günde yüzlerce soru sorulduğu için o rüyayı hatırlamamız çok zor. Ancak sana bu durumda şunu diyebilirim ki, sık sık görülen bu rüyalar genellikle kişinin çok etkilendiği veya unutamadığı bazı anılarının olmasına ve bunlardan hala hala üzüntü duyduğuna alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

Eski sevgilinin ailesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli ayrılıp barıştıgım sevgilimi gördüm 1 hafta önce kesin olarak bitti ama bu duruma alıştığım İçin çok fazla düşünmüyorum rüyamda ailesini gördüm çok kalabalıktı arabaya biniyoruz beni ailesinin yanına getiriyor ama içerde annem var nasıl gireceksin kapıda bekle diyor içerden bir kaç kadın çıkıp sen o musun diyorlar annesine söylüyorlar annesi sinirli bu durumdan memnun değil ama sevgilimin yüzü gülüyordu o kalabalıktan çıkıp arabaya bindik yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

arifselim
İnsanın sık sık yaşadığı bazı tatsız veya hoşlandığı olayların herhangi bir şekilde rüyasına yansımasının özel bir yorumu olmaz. Çünkü görülen rüyaların çoğu böyle şeylerle ilgilidir. Bir yoruma göre ise bu rüya, gören kimse için hoşlanmayacağı bazı sözler işiteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar.Rüyamda eski sevgilimin ailesinin evine gidiyorduk eski sevgilimle beraber.Sonra annesi geliyordu ve konuşuyorduk hatta selavatlaştık.Sanki ayrilmamisiz gibi bize sorular soruyordu ne zamandır beraber olduğumuzu falan. Yorumlarsaniz sevinirim 🙂


arifselim
Merhabalar. Eski sevgiliyi bu şekilde görmek ili şekilde yorumlanır. Birincisi eski günlerin hala unutulmadığına ve etkisinde olduğuna işarettir. Diğer yorumu ise, yeni bir sayfa açarak geçmişi geride bırakmaya ve mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fındık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.. Ben bu gece rüyamda bir sene kadar önce ayrıldığım eski sevgilimi ve annesini gördüm evime gelmişler annesiyle tanışmışım yemek yapmışım üçümüz beraber yemişiz falan derken annesi gelinim bana çekirdek gibi bir şey getir diyordu bende mutfakta arıyorum bulamıyorum tarhana götürmek için tabak aldığım sırada eski sevgilim geliyor ilişkimiz hakkında konuşuyoruz ben barışmak için adım atıyorum sarılıyoruz, sonra bir an durup olmaz böyle diyor, bende Of artık evlenelim de bitsin şu sıkıntılar diyorum hangi sıkıntılar diyor, şu sevgililik falan sürekli küs barışık, evlenince olmayacak mı diyor sarılıyorum tekrar sen yanımdayken hiç bir şey sorun olmaz hep uzağız diye oluyor diyorum gülümsüyor.. rüyam bu şekilde, yorumlarsanız çok sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada eşini mahkemede görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak bir bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Bazı yorumculara göre ise, bir gönül ilişkisi olan kimseler için evliliğe ve sevineceği gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykum bosanalı bırsene oldu rüyamda bı eskı esımle oturdugumuz evdeyız benım annem var kayın valıdem var bırkısı daha var ama hatırlamıyorum ama hepsı kadın benım annem dıyorkı kayılvalıdem ısmı semra semra bıze badana yapmaya gelecekmış dıyor ve kayılvaldem namaza dıruyor sımdıden teşekkür ler ben evlı deyılım

Okudunuz mu?  Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

Selamın aleykum ben bosanalı 1 sene oldu rüyamda kendı anne mı ve kayın valdemı bı evde gördüm kayın valıdemın ısmı semra benım annem bana dıyorkı semra bıze badana yapmaya gelecekmış dıyo ve namaza duruyo ben evlıdeyılım ve erkegım sımdıden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı doğru tabir edebilmek için ancak kişiye özel bir şekilde tabir edilmelidir. Hayırlı manalara işaret edebilir diyebiliriz o kadar bundan fazla bir yorum yapamam. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mystique
iyi akşamlar . rüyamda 3 sene önce çok kötü ayrıldığım eski sevgilimin babasını gördüm . yolda karşılaştık. ben bana kızmasını beklerken beni çok hoş karşıladı.konuştuk hatta onu evime çağırdım ilk başta yok dedi ama ısrar edince geldi. eve geçtik . eski sevgilimden yani kızından konuştuk. kızının evli olduğunu ancak iyi gitmediğini söyledi.benim kızını ne kadar sevdiğimden konuştuk. bana kızım boşanabilir öyle bişey olursa kızıma döner misin diye sordu. neden olmasın dedim. sonra güzelce sohbet edip yağmur altında onu yolcu ettim.
şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

——

iyi akşamlar.. unutmadım hoca doğrudur. ancak ondan kısa bir süre sonra başka bir kızla 3 yıllık bir ilişkim oldu ve çok sevdim hatta ailesinden istedim ancak babası bir türlü kızını vermedi.. bayağı direndik ama 7 ay önce ayrıldık. bu ayrılık acısının üstüne bu rüyayı görünce anlam veremedim.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanın en makbul olan açıklaması, geçmişte yaşananların izlerinin hala kapanmadığına yada o kişiyi hala unutmadığına işaret eder. Başka bir yoruma göre ise sevindirici olayların gerçekleşmesi manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sarıpapatya
Hocam ben rüyamda bir Lunapark’taydım gondol’da oturuyodum hareket ediyodu yukarıdaydım birde aşagıya baktım sevdigim adam yeşil bir arabanın içinde durmuş Annesi yeğeni birde yengesi vardı bana bakıyo ben aşağıya indim baktım hâlâ bana bakıyordu tam baktım bana doğru gelirken bir adam geldi ve sevdigim adamın elinde beyaz bir kagıt vardı karşısına çıkan adama gösteriyordu. Sonra baktım sevdigim ve ayrıldığım adamın annesi ve yengesi bizim evdeydi Evlenmemiz için annemi ikna etmeye çalışıyorlardı. Hocam manası nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Neşe içinde geçecek ömre, renkli bir hayata, bir günün diğer gününe uymayıp farklı güzelliklerle ömrünü geçireceğine bununla birlikte ciddi bir yola gireceğine ve bu yolun evlilikten geçeceğine, isteme durumu olacağına ve yakın zamanda evliliğe karar vererek dünya evine girebileceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
merhaba. normalde orada yaşamıyorum ama rüyamda doğduğum köydeyim. yanımda çocuğum var ama bu çocuk çocuklarımdan biri değil. daha 2-3 yaşlarında. köy meydanında çocuğum ile dolanıyoruz. eski sevgilim ve annesi araba ile yanımıza geliyorlar. arabadan inip beni yanağımdan öpüyor ve ben çocukla ilgilenirim diyor ve gidiyor. sonra bir mesire yerinde buluyorum kendimi yanımda eski sevgilimin annesi ve babası var. çay kahve içip sohpet ediyoruz. ben onların elini öpüyor ve özür diliyorum onlar da bu duruma çok memnun oluyorlar. sonra toplu bir yemek organizasyonu var. düğün yemeğine benziyor. orada yemek dağıtımını organize ediyorum. eski sevgilimin anne babası da orada. ama birşeye karışmıyor kenarda oturmuş beni seyrediyorlar.
sonra uyandım. hayırlara vesile inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgili görmek

Tohat
Merhaba. Geçmişte yapılmış olan bazı hatalardan, günahlardan dolayı duyulan üzüntü ve buna bağlı olarak pişmanlığın hissedilmesidir. Bu pişmanlığın ve geçmişe yönelik düşüncelerin tecrübe edilmesi ve geleceğe doğru adımlar atarak kararlı ve isabetli işlerde bulunarak telafi edilebileceğini göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

rüyada eski eşinin anne babasını görmek, Rüyada eski sevgilinin anne babasını görmek, rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.