Anasayfa
13 Kasım 2023, 5:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Aynı rüyayı devamlı görmek

Hep aynı rüyalar görmek ne anlama gelir?

emrah94
Şeylam Aleyküm,Bir senedir hep aynı rüyaları görüyorum..

Rüyalarımda hep cin görüyorum ve o cin hep aynı cin olarak hissediyorum.

Bana zarar vermesini istiyor,bana girmek veya beni öldürmek istiyor ama hep ondan dua ederek(İhlas,Felak veya Nas süreleri okuyarak, Allah’a sığınarak kurtuluyorum.

Son gördüm rüyamda Annemde olduğunu gördüm ve çıkarken kanepeyi kırdı ve o sırada ben annemin yanındaydım.

Çin bana girmeyi istedi ama bu sefer kendimi kontrol etmek daha zordu çünkü Cinin gücü daha büyüktü.

Tam bana girmişti ve Ben son gücümle Euzu Besmele okudum ve uyandım.

Sizce bu rüyaların anlamı nedir ?

Benim anneme 2 yıl önce büyü yapılmıştı ve ona Çin girmişti. Sonra bir uzman hocaya gitmiştik ve o cini çıkarttı,ama dedi ki o cin onun dolayında hala duruyor ve Anneme namaz kılmasını başlamasını söyledi ve çok dua etmesine.

Annem elhamdülillah 2 yıldır namaz kılıyor ,dua ediyor ama bu Cin onu hala rahatsız ediyor onun bir türlü peşini bırakmıyor.

Ben anneme namaz kılmasını ve duaları öğretmiştim ve o zamandan beri dolayındaki Çin benden nefret ediyor,benim hakkımda anneme kötü konuşuyormuş.

Doru yorumlamanız için bunları size anlatıyorum ,zannediyorum ki bu aynı Çin benim rüyalarıma girip beni rahatsız ediyor.


Hep aynı rüyalar görmek ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle şunu belirtmekte fayda vardır. Cinlerin insanın içine girmesi olayının mümkün olmadığını belirten bir çok alim vardır. Bu durum asr-ı saadette görülen madden de görülen olaylar anlatılır. Fakat günümüzde bu mümkün değildir. Sadece Manen hassas olan insanları, kafir olarak nitelendirilen cinlerin insanların zayıf olan noktalarından yaklaşarak onlara vesvese, korku, endişe vererek kötü hissetmesine neden olurlar. Annenin bu durumuyla doğrudan ilgilenip etkilenmen rüyana etki etmiştir. Dualarınızı okumaya devam edin. Nitekim nas, felak, ihlas, ayetel kürsi gibi dualar onları zincirler gibi mühürler. Zamanla rahatlık göreceksiniz inşAllah. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada anne babanın hacca gitmesi

Aynı rüyayı devamlı görmek

nur0661
Merhaba, ben devamlı aynı yada benzeri rüyalar görüyorum. anlam veremiyorum. Rüyamda yılbaşı geldiği için ev sahıbım odamı susluyor.( ben yurtdısında öğrenciyim. oda kiraladım ve ev sahıbimle aynı evi paylaşıyorum). o sırada telefonda eski erkek arkadaşımla skype uzerinden göruntulu görüşüyoruz. ben mutluyum. evsahıbım tebessum ediyor. o sırada arkamı dönuyorum yatagıma bakıyorum. serum askısı yatagımın başında. Klara hnm onuda suslemıs moral olsun diye. yine benzeri rüya gördüm. hastanedeyim benzeri durum. bu ruyaları görmeden 3 hafta önce yıne rüyada doktora gitmışım doktor bana kanser olduğumu söylüyor. ben biraz endişeleniyorum. anlam vermedim. bu gecede gördüm . yine hastanede hasta ben yine telefonda aynı eski erkek arkadaşımla konuşuyorum. anlamıyorum. Şuan yeni bir ilişkiye başlıyorum. doktora gittim.test yaptırdım önemli bir şey yok testlerde . ama durmuyor ruyalarım. yorumlayabilirmisiniz.


Yorum: Aynı rüyayı devamlı görmek

arifselim
Merhaba. Birbirine çok benzer rüyalar görmek genellikle o rüyanın işaret ettiği rüya tabirinin daha sahih olduğuna işarettir. Ayrıca iç dünyasında birtakım sıkıntılar yaşadığınızın veya yaptığınız bir hareketten dolayı sıkıntı içinde bulunduğunuzun ve vicdan azabı duyduğunuzun da göstergesidir. Bunlardan bir ders almalı ve kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Daha önce buraya yazmıştım annen benim kükçüklügümü görmüş tü havuzda boguluyordum 2 ay sonra bugün yine aynısına benzer bir rüya görmüş yine küçüklüğüm ve ben bisikletle havuza düşmüşüm yine havuzda öldügümü söylüyorlar ama ölümü göstermiyorlar yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Suda boğulmak her ne kadar hoş gibi olmasa da görülen hayırlı bir rüyadır. İş hayatında ve aile hayatında çok büyük başarılar kazanmaya ve refah içinde yaşayarak çok kısmetli olunacağına tabir edilir. Aynı rüyayı tekrar görmek ise o rüyanın daha sahih olmasına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir mağzanın içindeyim ellerimi dua eder pozisyonda aşağıda normal bir şekilde tutuyorum avuçlarımda gümüş ve altından oluşan takılar var yüzük kolye gibi ince zarif güzel takılar bunlar ve mağza çalışanına gidip ben birazdan buradan çıkacağım ve bu avucumdakiler bana ait yanlış anlamayın diyorum görevlide sizin olduğunu biliyoruz diyor. Avcum çok doluydu yüzüklerle kolyelerle iki elimi birleştirmiş onları tutuyordum. Bunun tabiri nedir?


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle toplumda başarılacak olan işlere, güler yüzlü olmaya ve dileklerinin dualarının kabul olmasına tabir edilir. Ayrıca bu rüya itibarının artacağına, saygı göreceğine, yakın çevresi tarafından sevilip sayılacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamu aleyküm,rüyalarım aynı tarzda olmasa da içerik olarak benzer rüya görüyorum, sürekli halamın oğlu ile sevgili olduğumuzu görüyorum. hatırlayabildiğim kadarıyla ilk önce onların evindeydim onun küçük kardeşleriyle ilgileniyordum sonra birden sevgili olduk rüyamın devamında annemin köyündeyiz bir ev var içi havuz gibi birileri yüzüyor dışarıda giderken bir kamyon görüyoruz bir adam etrafında üç çocuğu kamyonun kasasındaki babasının cesedine falan bakıyo, o ara bizde arabada gidiyoruz kuzenim önde ben arkada oturuyorum arabaya birilerini alıyoruz, kadın hyanıma oturuyot 5lt su şişesi almış su içiyor bardakla az arkasını dönüp tekrar krsr bakınca bana sen mi içtin diyor hsyır diye çıkışıyorum o ara kuzenim bakıyor, kadın bize elele tutun diyor tutuyoruz daha sıkı tutun diyor bir şeyler söylüyor ama onu hatırlayamıyorum sizi geçmişinizde biri var gibi, sağolun şimdiden


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya o kimse ile ilgili olması gerekmez. Bekar kızlar için bu rüya önünde çok hayırlı kısmet ve gönül ilişkisi olacağına ve mutlu bir evliliğine işaret eder. Allah’a havale ederek daima hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya Şehit görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben 2 haftada 4 kere askerde olduğumu gördüm bu gün arayla ilk ve ikinci askerde oluşumu hissettim dün gecede yine askerdeydim iştimadaydık sarışın bı bayan geldi 30 lu yaşlarında bide bizim bı akraba astsubayı ya nişanlılık yada evli onla sonra bı tane subay geldi kadının yanına gitti oda benim akrayı gösterdi sonra subay kadına benimle gel falan dedi kadın kabul etmedi subayda sen devlet malısın artık benimsin ben ondan kıdemliyim falan dedi iştimadaydık geçtik general gelecek diye akraba bana bakıyordu bakışlarından o sübayı öldürecek diye düşündüm uyandım bugünde ya Türkmenistan yada Kazakistan’da gittim askeri eğitim verilen bı çığlık gibi bir yerdi 100 150 askerden özel görev için 2 kişi ayırmışlardır babada bir günde tüm eğitimi verdiler sonra slayt izlettiler dedikodu rütbeli birisi müslümanlara zulme ediliyor halk çok cahil yapılanları görmüyorlar adnan Oktar çıktı millet cihada gitmiyor Mehdi a.s bekliyorum sizi seçtik dediler hazırlanır tır dorsesine girdik yola çıktık bana bir telefon cüzdan vermişler cüzdanın bı gözünde navigasyon var bide 40 50 yada o yada gidicektim ülkenin kağıt parası bide 10 15 tane demir para vardı… Allah razı olsun sizden yorumladığını için Allah hayırlı mükâfat versin size..


arifselim
Aleykum selam. Sık sık bu tür rüyaları görmek hayırlıdır ve o rüyanın sahih olmasına delalet eder. Güçlü ve kuvvetli olmak ile çok sabırlı olmak manasında tabir edilir. Ayrıca Allah’ın izniyle zorluklardan sonra isteklerini elde etmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Osman görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum
Yaklaşık bir iki haftadır rüyamın başlangıcında güzel şeyler görüyorum sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçiyorum rüyamda
Sonra normalde hiç sevmediğim kendisine nefret duyduğum bir insanı görüyorum gerçekte suratına bile bakmayacağım o insanla güzel vakitler geçiyorum .
Daha sonra bir köpek geliyor ve bir haftadır aynı şeyi söyleyip bana saldırıyor ve uyanıyorum . En son gördüğüm rüyada ise bu köpekten iki tane vardır bu sefer ben köpeğe saldırmaya çalıştım ve köpek aynı şeyi söyleyip saldırdı ve uyandım . Yanlış bilgi vermek istemem ama uyandığımda köpeğin söylediği şeyi ALMO AL falan gibi çok kısa bir şey söylüyor ve uyanıyorum . Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Rüyan arkadaşların açısından gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanır. Sevmediğin kişiyi bu şekilde görmek ise, genellikle sorunlarınızı çözerek anlaşacağınıza işarettir. Köpek saldırması, insanı çekemeyen ve ona ihanet eden birisinin varlığı anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aynı gece Kardeşimle Aynı rüyayı Gördük.
Herkese hayırlı geceler .

Dün Gece Kandil Gecesiydi . İstanbulda Yaşıyoruz . Kardeşim İş Gereği Denizlide 5 Gündür. Bu sabah Ezanına 5 10 Dakika Kala gördüğüm Korkunç Rüyayla Sıçrayarak Uyandım O derece Gerçek Ve Yaşanmıştı ki Uyandığımda Kalbim Göğüs Kafesimi Kırıcak Gibiydi . 5 10 dakika Sonra
Ezan Okundu Uyuyamadım . İşe Gittim Akşam Eve Geldim Kardeşimle Telefon Görüşmesi Yaptık Rüya Geldi Aklıma Dedim Bi sıkıntın varmı Bi sorunun Vesaire Yok Hayıdır Dedi Dedim Ben Bi Rüya Gördüm Aklıma Takıldı Bana Rüyamda Gödüğüm Detayları Anlatınca Şok yaşadım Dediki bende Aynı Rüyayı Gördüm Geldiğimde Konuşuruz . Pazar Gününe Kadar Burda Olacak Çokta Arayıp İrdeleyip KAfasını Takmak İstemiyorum Ama Rüya O kadar Gerçektiki Şuan Bile Ellerim Titriyo Yazarken . Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim Bu ne Anlama Geliyor. ???

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Pek sık olmasa da nadiren bazı insanlar aynı rüyaları görebilirler. Bundan endişe edecek bir şey yoktur. Sonuçta bunlar sadece birer rüyadır. Her rüya ancak ehli tarafından tabir edilirse neye işaret ettiği bilinebilir. Allah’a havale et ve Allah’tan hayırlı olmasını dile.


Kayıtsız Üye
merhaba ben küçüklüğümden beri hep aynı rüyayı görüyorum bu rüyayı ilk gördüğümde ilk okul zamanlarındaydım şuan yaşım yirmi iki ve hala daha bu rüyayı görmeye devam ediyorum gördüğüm rüya ise bir yoldayım böyle yeşillik bir yer hep uçurum kenarlarında oluyorum bazen tek başıma bazen yanımda birileriyle oluyorum bu yola her girdiğimde panik oluyorum bitirmek için uğraşıyorum bazen daralıyor bazen uçurum kenarı oluyor yolumu kaybediyorum arada ama sonunda geliyorum varmak istediğim yere sürekli bu rüyayı görüyorum hep etkisinde kalıyorum ne anlamı vardır ya da bir anlamı var mıdır bilmiyorum sormak istedim yardımcı olur musunuz ?


arifselim
Merhaba. Bu rüyaların anlamı sonu ferah olan durumlara işaret olarak kabul edilir. Ancak bu rüyayı sık sık görmenin nedeni büyük ihtimalle bunun artık bilinçaltına yerleşmesinden dolayıdır denilebilir. Allah’ın izniyle endişe edecek bir şey yoktur.


Kayıtsız Üye
Ben ara ara hep aynı evi görüyorum rüyamda.bu ev çocukluğumuzda 3-4 yıl oturduğumuz bir ev.her seferinde ev boş eşya yok. evin benim olduğunu biliyorumve evde olmak bana güvende oldugumu hissettiriyor.benim olması çok mutlu ediyor.başım dara düştüğünde o eve gidip kendimi güvene alıyorum.ama en son gördüğümde evde bir kadın bir erkek var.ve evimin en güzel odalarına yerleşmişler .onlara burası benim diyorum.bu odalara biz yerleştik artık diyorlar.kim olduklarını bilmiyorum.çok üzüldüğümü hatırlıyorum.bana yorumlarmısınız rica etsem


arifselim
Böyle rüyayı sık sık gören kimse için bu rüya psikolojik açıdan yorumlanabilir. Rüya sahibinin çok duygusal olduğuna, geçmişe çok takıldığına ve eskileri unutmadığına işaret olarak tabir edilir. Bunun dışında özel bir şekilde tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm ben rüyamda 20 kılo verıyordum ve kocam beni begeniyordu
Ve bir erkek cocugumuz oluyordu sizce gercek olucakmi ?

Slm ben rüyamda 20 kilo zayıfliyordum ve herkes beni begeniyordu ve özelikle kocam beni begeniyordu bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Aleykum selam. Evet böyle olması ümit edilir ama bu sonuçta sadece bir rüyadır ve insanın istediği veya düşündüğü bir şey ise bilinçaltı olarak rüyasına girmiş olabilir. Allah’tan hayırlısını dile bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Görevli11
29 Nisan Pazar günü hem ben hemde sevdiğim kız aynı rüyayı gördük ve bu arada ikimiz de Evliyiz. rüyada kavga ediyorlardı hemde çok şiddetli bir şekilde bıçak satır silah dirgen falan vardı ve ben saklandım toprağın üstüne uzandım gizledim kendimi bende bulup öldürmesinler diye akim üzeriydi ve çok korkutucuydu. Aynı rüyayı aynı şekilde o kız arkadaşımda görmüş aynı gün yorum yazarmısınız. Lütfen


arifselim
Bu rüya işlenen günahlara ve bu yüzden çekilecek büyük sıkıntı ve sorunları işaret eder. Aynı zamanda bu rüya insana bir uyarı ve hatırlatma olarak da tabir edilebilir. Bu şekilde bir mana çıkarabilirsiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


GamoLyy
Selamün Aleykum benim ismim oktay
Ruyamda kiyamet kopuyordu bazi insanLar öluyo bazi insanlar yasıyordu . Esimi de gördüm ve neyseki eşim abdestli namazli diye seviniyordum . Ve ben bu sekil kiyamet kopmasi tarzindaki ruyami 2 seferdir goruyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Birden fazla aynı rüya tekrar tekrar görülebilir. Bir çok insanın başına gelir bu. Rüyanızda gördüğünüz kıyametin kopması tedirgin olup korktuğunuz ve kendinizi kenara çekerek beklediğiniz bir konunun adaletin tecelli etmesiyle sonuç verecek anlamına gelir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyalara inanmak günah mıdır?

Elaa94
Selamünaleyküm,
Ben son zamanlarda aynı rüyayı 2-3 kere gördüm (veya çok birbirine benzeyen). Rüya gördükten sonra genelde tabirlerine bakarım ve çoğuşuda çıkıyor. Ama bu seferki rüyanın tabiri hiç hoş değil (farklı farklı da vardır belki tabirleri galiba) ve üst üste gördüm farklı zamanlarda. Rüyamin içereğine göre mi adım atayım? Çıkmaz yoldayım. Rüyamin şerrinden Rabbime nasıl sığınmalıyız? Hayra çıkması için ne yapmalı?

Bu arada rüyada gördüğüm şey ile tabiri çok farklı, ama tabirinden sığınmak istiyorum Rabbime. Bana akıl verirmisiniz? Rüyamı burda yazayımmi yazmıyayımmida bilemedim, anlatmamak daha doğru sanırım ama anlatılmayan rüyaların da tabirleri gerçek olabilir belki. Kafam çok karışık, en doğrusunu Rabbim bilir..


arifselim
Aleykum selam. Hoş olmayan rüyaları anlatmamak tavsiye edilmiştir. Yinede ehil ve ilim sahibi birine tabir ettirilebilir. Konuyla ilgili hadisi şerifte şöyle geçmektedir:

Sizden biriniz hoşuna giden bir rüya görünce, o Allah Teâlâ’dandır. Bu sebeple Allah’a hamdetsin ve o rüyasını anlatsın.
Başka bir rivayet şöyledir:
O rüyayı sadece sevdiğine söylesin. Hoşlanmadığı bir rüya görürse o şeytandandır. Onun şerrinden Allah’a sığınsın ve onu hiç kimseye söylemesin. O zaman o rüya kendisine zarar vermez. (Buhârî, Ta’bîr 3,46; Müslim, Rü’yâ 3)


Kayıtsız Üye
Rüyamı gerçekmiydi anlam veremedim… ben uyurken eşimin kılığında yatak odama gelip önce beni koklayıp sonra öldürmek istedi ve ben bunu fark edince çok korkup gözlerimi kıpırdıyordum ama korkudan düşünüyordum uyandımı düşünürse beni öldürür bende kelime işaret getiriyordum!
Aynı saat te eşimde rüyasında 3 harlilerle karışıyor ve ağzı nı kapatıyorlarmış bende onun rüyasında onları engelemeye çalışıyormuşum ona bişey yapmasınlar diye . İkimizde korkarak uyandık

Okudunuz mu?  Rüyada kelebek görmek

Rüyamıydı gerçekmiydi bilmiyorum… yatak odama eşimin kılığında 3 harfli geldi ve önce beni kokladı sonra öldürmek istedi bende korkudan gözlerimi kıpırtıyordum ama benim uyanık olduğumu düşünmesin diye kıpırmamaya çalışıyordum ve çok korkuttum kelime şehadet getirdim dualar okudum uyandım ağlıyordum. Eşim aynı saatte ona 3 harflilerin ağzını kapatmasını ve korktuğunu görüyor rüyasında bende onları engellemeye çalışıyormuşum ama fayda etmiyormuş dualarını okumasın diye ağzı kapatılıyormuş öyle aynı anda uyandık korkarak


Tohat
Rüyanın uyku ile uyanıklık arasında mı yoksa rüya mı olduğunu anlayamadım. Bu tür durumlarda nas, felak, ihlas ve ayetel kürsü surelerini okuyup yönünü değiştirmeye çalışırsan rahat uyuyabilirsin. Eşinin rüyasına gelince bu evinizde çevrenizde birinin samimiyetsiz davranışlarına işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Nesro
Rüyamda sürekli amcamın kızı ni hırsızlık yaparken görüyorum birinde farklı bir evde dolaşıyoruz yatak odasına gidip dolaplar a bakmaya başlıyor.sonra elinde cüzdan olduğunu farkettim kağıt paraları eline almıştı bende elinden alip Böyle bir şey yapmamamiz gerektiğini söyledim başka bir zamanda bizim evde oturmaya gelmişler babamın odasına girip dolaba bakmış karıştırmış babamın pantolonunun cebini karıştırmış beni görünce demir paraları cebine attı böyle rüyalar görüyorum hep


Tohat
Gördüğün kişi ile bağlantılı olmayıp senin bir konuda zarar göreceğin ve sıkıntısından gereksiz yere üzebileceğin bir duruma işaret etmektedir. Bunu halledebilecek olmana rağmen kendine sıkıntı etmemen gerekir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Bu gece rüyamda eşim bana afedersiniz ters ilişki teklif ediyordu ve ben bu haramdır diye bağırıp şiddetle red edip onunla boşanmak istediğimi aileme söylüyordum. Ailemde beni alıp ankaraya geri götürecekmiş. Eşim benim bağırmalarıma alaycı yaklaşıyordu ve ben sürekli sınırlıydım ağlıyordum.
Bu rüyayı eşimde arada farklı olarak kendisi görür. benim onu buna zorladığımı ama onun red eşiğini vs.
Ara ara aynı rüyayı görmenin İslamda bir yeri var mu?açıklaması vs…

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

Hamileyim ve eşim rüyasında tatli güzel bir kız bebek görmüş. Çok hoş bir rüyaydı dedi. kız bebek ne demek?

Bir de rüyamda 2 3 defa eşimin beni livataya zorladığını gördüm ve inanılmaz kızıp bu haramdır diye bağırıyordum ve ondan boşanıyordum.

bir kerede eşim görmüş bu rüyayı ben zorluyormuşum ve o da red edio gidiyormuş.

Bana anlatinca şaşırdım ayni rüyayı benim de görmüş olmama.

Uyandığımda çok kötüydüm.


Tohat
Hayırlı günler. Eşin ve senin ortak olup etrafınızda bir düşmanın var olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda ikiniz birbirinize karşı üstün olma, söz geçirme, sözü geçen olma çabası içinde olduğunuzu göstermektedir. İkinizin aynı rüyayı görmeniz dikkat edilmesi gereken ortak bir sorunun olduğunu hikmetli bir şekilde gösterilmesindendir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


vavela
Yaklaşık 4-5 yıldır aynı iki rüyayı belirli aralıklarla görüyorum ve bu durum rahatsızlık vermeye başladı. Birini daha sık görüyorum.
Rüyamda ya evimde ya başka bir yerde birini öldürmüşüm ceset gizliyorum. Gömmüşüm yere ya çıkarsa yukarı doğru korkusu var. Belli bir süre sonra ceset gömdüğüm yerde kaybolacak kemiğe dönüşecek düşüncesi oluyor rüyamda. Rahatlıyorum sonra yine tedirgin oluyorum ya açığa çıkarsa diye. Bu rüyayı sık görüyorum.
Diğeri de evde gömülü mezar yada tabut var dip görünmez bir odada ve normal yaşantıya devam ediyoruz. Aynı evi görüyorum hiç yaşamadığım bir ev. Uzun koridorun sonunda mezar yada tabut var.

Gece üstteki rüyayı görerek uyandım ve sormak İçin buraya üye oldum. Korkup geri uyuyamadım bir süre hep böyle oluyor ve kimseye de anlatmadım yıllardır eşime bile. Şimdiden sağolun yorumlarınız İçin hayır olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüyaların hepsi olumsuz içeriğe sahip olmayıp hayırlı anlamlar içermektedir. Tüm rüyaların aynı anlama geldiği için ayrı ayrı tabir etmeye gerek yoktur. Ev almak, mal mülk sahibi olmak, zengin olmak ve herkesi özellikle iyiliğini istemeyenlerin imreneceği hayata nail olmak durağan geçmekte olan ömrünün neşe ve hayırla dolması anlamı taşır. Bir yandan da vefat etmiş olan ölüleriniz varsa bunalr için dualar edip mevlut okutabilirsiniz. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Enbinur
Allahın Selami üzerinize olsun. Selamünaleyküm.
3 günden beri aynı rüyayı görüyorum. Eşim kabirde ..iki yaratık (ne olduğu belli değil. gördüm ama hiç birşeye benzetemiyorum. Siyah dumandan olan insan şeklinde sanki. Gözleri beyaz bir bez ile sargili ve ellerinde büyük bir demir prçası) eşime işkence çektiriyorlar. Ellerindeki demir ile sürekli vuruyorlar. Eşimin feryad etmesine rağmen devam ediyorlar. Birden uyanıyorum. Bunun anlamı ne olabilir?


Tohat
Ve aleyküm selam. Kişisel sorumlulukların konusunda ihmalkar olmaman gerektiğine, sorumluluklarını, vazifeni layığı ile yerine getirmen gerektiği konusunda sadece bir uyarıdır. Birden fazla görmen aklına çok takmandan veya bu uyarıyı dikkate alman gerektiği yönünde olabilir. Doğrusunu Allah bilir tabi.


sürekli aynı rüyayı görmek, aynı rüyayı 2 kez görmek, aynı rüyayı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kesilen hayvan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aynı rüyayı devamlı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.