Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:39
missa09
Abone

Eski sevgiliyi geri döndürmek

Eski sevgiliyi geri döndürmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm, nerden başlasam bilemiyorum çaresizliği acıyı yaşadım yüz yüze sevgilim çok saçma bir bahaneyle beni terketti göz yaşlarımı gördü yapma etme diye yalvardım yakardım ama sonradan bir kaç kez mesaj attı nasılsın merak ettim seni diye kendi Doğum günümde öğrendim kuzenim dediği kız eski sevgilisiymiş ben bunu tek başıma öğrendim zaten görenlerde varmış bunun üstüne hastanede bile yattım adım başı ağlıyordum artık göz yaşı kalmadı ama ilaç kullandığım için ellerim titriyor. Bana bu yaşattıkları böyle kalmamalı sizden yardım istiyorum onu pişman edip geri döndürmenin bir yolu duası ne olursa olsun lütfen bana yardımcı olun ben o günleri görmek istiyorum haksız yere yediğim lafları ona iade etmek istiyorum vicdanım rahatlamıyor onun geri döndüğünü görmedikçe mutlu olamam o günü yaşamalıyım ki üstümden bir yük kalksın Allah rızası için yardım edin ben ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alınırken alçılı olan yer nasıl mesh edilir

Yorum: Eski sevgiliyi geri döndürmek

Ümmet06
Selamun Aleyküm kardeşim üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri buyuruyorki:Mesela,Haram sevmekte bir kıskançlık elemi,bir mukabele görmeme elemi ve bir firak elemi gibi çok arızalarla o cüzi lezzetin zehirli bir bal hükmüne geçer.Bende zamanında bu duyguları yaşadım,bu söz benim merhemim oldu mahşer günü senin karşına çıktığı zaman çatır çatır hakkını alacaksın.Muslim libas 125 teki Hadis-i Şerifte:"Ateş ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim: Yanlarında sığır kuyruğu gibi birşeyler taşıyıp onu insanlara vuran insanlar; giyinmiş, çıplak kadınlar ki bunlar Allah´a taatten dışarı çıkmışlardır. Bunlar, başkalarını da baştan çıkarırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu kadınlar cennete girmek şöyle dursun, kokusunu dahi almazlar. Halbuki onun kokusu 500 yıllık mesafeden alınır onu bile alamazlar.Buyuruyor muhtemelen sevgilin tesettürsüzdür cehennemde onu yanarken görmek senin daha çok hoşuna gidecektir. www.Youtube.com/Hayalhanem bu kanalı izlemeni tavsiye ederim derdine derman olacaktır inşAllah,Allaha emanet ol.

Okudunuz mu?  Kuranı kerimin insan ilişkilerinde esas aldığı ilkeler nelerdir

Yorum: Eski sevgiliyi geri döndürmek

Kayıtsız Üye
bana tavsiye ettiğiniz bir dua herhangi bir yol yok mu bu başıma gelenlerden dolayı Allah’a yöneldim namaza başladım Allah’ıma dua ediyorum secdede. Ha birde kapanma kararı aldım tesettüre girmeye karar verdim yerine getircem inşAllah. Evleneceğim kadın tesettürlü olcak diyen kişinin şuan ki sevgilisi yolundan şaşmış bir kız. Bana senin gibi doğru bir kızı bulamam kaybetmemem gerek seni diyordu ama kaybetti. Allah’a dua mı etmeliyim sadece özel bişey yapmama gerek var mıdır

Okudunuz mu?  Muavvizeteynin okunuşu

Eski sevgilimin geri gelmesi için dua var mı?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hayırlı ramazanlar kız arkadaşımdan yakın zamanda ayrıldım pişman oldum Ya Baki Entel Baki çekiyorum aklıma geldikçe onu bıraktığım için çok üzgünüm çünkü huyu çok iyi evlenilecek kız geri gelmesi için dua etsem olur mu?

Okudunuz mu?  Recm ayetini inkar eden dinden çıkar mı? Zina edenin hükmünü inkar etmek insanı dinden çıkar mı?

ACİLSERVİS
Ve alykümüsselam duayı gelsin günah işleyelim diye mi yapıyorsun? Madem bir sevgi var bunu helal yoldan yap gidin kızı isteyin.


Kayıtsız Üye
Öyle bir amacım yok bilmeden konuşma yardımcı olacaksan ol


ACİLSERVİS
Sevgililiğin amacı bu değil midir. Bakışmak, elleşmek ve sohbet etmek. En masumlarını saydım. İşte bu en masumların tamamı haramdır. Ben uyarı görevimi yaptım. Selametle.

Okudunuz mu?  Lutilik hakkında ayet ve hadisler

Kayıtsız Üye
sevgili diyorsunuz, birbirinizi kullanıyorsunuz. sonra hadi bye bye. sonra başkasıyla oynaşıyorsunuz, selpak gibi kullanıp kullanılıyorsunuz.

insanın önce kendine saygısı olmalı. dini bu işlerinize alet etmeyin, çarpılırsınız ağzınız burnunuz yamulur.

Bu kategoride yer alan Kedi öldürmek caizmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eski sevgiliyi geri döndürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.