Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Beşar Esad’ı öldürmek

Rüyada Beşar Esad’ı öldürmek

Cömert Oğuz
Selamun Aleyküm Hocam

Ben hastayım ve sürekli gündüz , gece uyuyup kalkıyordum.
Rüyamda hep halep’in yerle bir edildiğini görüyordum.

Son rüyamda ise ben Beşar Esad’a tek başıma askeri darbe yapıyordum , korumalarını öldürüyodum ve beşar esad’ı bulup kafasına silahla sıkmıştım ve ölmüştü.

Okudunuz mu?  Rüyada balık tutmak

Bu rüya ne anlama geliyor?


Yorum: Rüyada Beşar Esad’ı öldürmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah mazlumların yardımcısı olsun. Eninde sonunda zalimler yenilmeye mahkumdur. Mazlumların sahibi de şüphesiz Allah’tır. Bu gördüğün rüya için bizim bildiğimiz kadar yaşanan olaylardan etkilenmekten dolayı görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

Yorum: Rüyada Beşar Esad’ı görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben dün akşam beşşar esadı gördüm ve onu çok seviyorum onunla aynı dinDenim ve bunu ona söyleyince bana يا رح دنك yeruhe dinek diyor ben hatay lıyım benim ecdadımda Suriye Lübnan arası Safita dan gelmiş onu ilk gördüyümde karısı sandığım bir kadın Yanındaydı sonra ben gelince o gitti onu gördünden sonra benim arkadaşım da vardı o beşar esadı gördüğünde gidip ona sarıldı ve onu havaya kaldırdı sonra ben yanına gittim ve dedimki bu deli deli yanına gittiğimde arkadaşım orda değildi sonra ona bu savaşta nasıl namaz kıldığını sordum ondan önce esası arkadaşım kaldırırken Recep Tayyip Erdoğan i gördüm ve bir asker bana sorduki sen kimsin ben de dedimki ben Recep Tayyip Erdoğan ın adaşıyım ve asker güldü benim adım Recep yaşım 14 Dedemin adıda Recep rüyaMDA sanmıştım ki Esad türkiyeye misafir gelmiş

Okudunuz mu?  Rüyada banyo yapmak

Yorum: Rüyada Beşar Esad’ı öldürmek

arifselim
Aleykum selam. Yaşanan olayların etkisi ile insanın bunları görmesi normal kabul edilir. Bir görüşe göre yorumu ise, toplumsal açıdan çok büyük ve çok tehlikeli olayların yaşanmasına alamet olarak tabir edilir. Ayrıca devlet nezdinde işlerinin yoluna girmesi manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

rüyada beşar esadı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada babanın ölmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Beşar Esad’ı öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.