Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Dua okuyarak geri getirme

Dua okuyarak geri getirme

Kayıtsız Üye
Dua okuyarak internette veya Bi hoca vasıtasıyla sevdiğini geri getirme duası falan karşı tarafında sizi sevdiğine inanıyorsunuz ama belli nedenlerden size gelmiyorsa okuyabilir miyiz günahı nedir


Yorum: Dua okuyarak geri getirme

arifselim
Sihir, büyü ve tılsım gibi haram olan şeylerin olmaması şartıyla, caiz olacak şekilde ve helal bir evlilik için dua edilebilir bu caizdir. Diğer şekillerde ona dua denilsin veya denilmesin bir haram karıştırılarak bir şeylerin yapılması haramdır.

Okudunuz mu?  Seyyidül istiğfar arapça yazılışı

Yorum: Dua okuyarak geri getirme

Kayıtsız Üye
Sevdiğini geri getirme duası diye internette bir çok duaya rastladım. Biz çok iyiydik ve bir anda uzaklaşma söz konusu oldu. Onu seviyorum ve her gün dua ediyorum geri dönmesi için. Bu internetteki duaları okusam bir günah olur mu doğrusu nedir bilemedim aydınlatabilir misiniz çok ihtiyacım var okusa m o duaları bana geri dönmesi için günaha girmiş olur muyum?

Bu kategoride yer alan Birilerinden utanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua okuyarak geri getirme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.