Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:52
sizden07
Abone

Bir videoda veya başka bir iletişim araçlarıyla verilen fatihayı okumak zorunda mıyız?

Bir videoda veya başka bir iletişim araçlarıyla verilen fatihayı okumak zorunda mıyız?

Ubeydullah
Şafii mezhebine göre ve Hanefiye göre Bir videoda veya başka bir iletişim araçlarıyla verilen fatiha yı okumak zorunda mıyız?


Yorum: Bir videoda veya başka bir iletişim araçlarıyla verilen fatihayı okumak zorunda mıyız?

arifselim
Hiç bir mezhebe göre El-Fatiha dendiğinde okuma mecburiyeti yoktur. Fatihanın nerelerde ve ne şekilde okunacağı sünnette açıklanmıştır. El-Fatiha denilerek fatiha okunması sonradan ortaya çıkmıştır.

Bu kategoride yer alan İsim kısaltmak caiz mi mezheplere göre değişir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir videoda veya başka bir iletişim araçlarıyla verilen fatihayı okumak zorunda mıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.