Anasayfa
30 Kasım 2023, 16:54
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede fırında ekmek görmek

İstiharede fırında ekmek görmek

glr
Merhaba,

Görüştüğüm bir erkek arkadaşım var ve biz aralıkta nişanlanmak istedik ama ailem karşı çıktı ama biz hala görüşüyoruz ve Allahın rizası ile olacağına inanıyoruz. Fakata ailemide üzmek istemediğimi için istihare namazı yapmak istedim. Bir sürü rüya gördüm fakat sabah kalktığımda tek hatırladığım rüya kendi evimimizn bahçesinde taş fırında közler üzerinde pişen ekmekler vardı fırının orada iki kişi erkektı ama hatırlamıyorum yüzlerini ekmekler yandı mı dıye bakıp sordum yanmamıstı pısıyorlardı ve sıcacıktı kokuyordu sonra fırının ordan kafamı gökyüzüne kaldırdım bir baktım kar yağıyor sonra kar yagdıgını gorunce çok mutlu olup bagırıyorum . Bir sürü rüya gördüm uyudum uyandım ama tek hatırladıgım bu yorumlar mısınız ?

Okudunuz mu?  İstiharede araba görmek

Yorum: İstiharede fırında ekmek görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya istihare rüyası olarak çok hayırlı ve olumlu manaya alamet eder. Ancak mutlaka ailenin rızasını bulmak gerekir. İçinde şer olduğu belli olan bir durum olduğu sürece istihareye yatmak zaten anlamsızdır. Yani ailenin rızası ilk sırada gelmelidir.


Yorum: İstiharede fırında hamur görmek

Berivan
Merhaba . Konuştuğum biri var ve istihareye yattım bunu bir kaç defa tekrarladim. Rüyamda fırına gidip ekmek alacaktım. Fırında ateşe gönderilmesi beklenen somun ekmekleri sıra halinde bekliyordu . Ekmeklere bakiyordum eksimis ekmeklerdi bekliyorlardı ekmek şişmesi sonsun fırına atsınlar ekmek üstüne serpilen un var onu serpmislerdi öylece bekliyorlardı

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

Yorum: İstiharede fırında ekmek görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. İstiharede ayrıca senin kalbinin meylettiği şey sana en açık ve en doğru işaret olur. Eğer için rahat etmişse zaten manasını da hissetmiş olursun.


milek
Merhaba ben evlilik düşündüğüm kisi için istihareye yattım.Ruyamda ekmek almaya gidiyorum.sevdigim kisinin evi gercek hayatta kırmızı o renkte bir firina giriyorum.orda sevdigim kisi var tebessum ediyo bana.ablalari da var.bir ekmek bir de biberli alıyorum yanimda para yok hesaba yaz diyorum gülümsüyor yazmiyor.o sirada ablasi kucagindaki erkek bebegi bana berip bakar misin biraz cocuga benim isim var diyor.ben biraz bakiyorum cocuk aglamaya başlayınca diğer ablasina veriyorum.sonra ekmegi alip çıkıyorum.tam ciktigimda annem komsularla yufka ekmek yapiyor nerden geliyorsun diyor ekmek aldim diyorum sevdigim kisiyi gördüğümü ondan sakliyorum.yolda da ekmekten yiyorum sanırım.yorumlayabilir misiniz ?
Tesekkur ederim simdiden.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya evlilik için çok hayırlı ve olumlu manaya işarettir. İstiharede ayrıca kalbinin neye yöneldiğine de bakmalısın. Kalbin yöneldiği şey sana daha açık bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Evlilik için istihareyr yattım rüyamda ekmek yapıyordum yumurta almaya gittigimde biryerde yumurtalarin kirildigini ve bozuldugunu gorunce baska biryerden saglam yumurta alip kirdim ne anlama geliyor acaba.


arifselim
Evlilik için yapılan istihare rüyası olarak çok hayırlı ve olumlu manadadır. Esas olan ise rüya görülse bile kalbinin rahat edip etmediğidir. Çünkü istihare bir işaret dilemektir ve en sağlam işaret kalbe gelen his olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede belirsiz rüya görmek

Mum sema
Hava acik yagmur yagiyordu otobuste seyahat ediyormusum otobusun ön cami acildi islandim yanimda da istihareyi yaptigim cocuk vardi beyaz yuzune dokundum sonra köprüde bekĺerken şöför geri dondu tirafik var diye baska yoldan gittik hafif karanlikti aydinlik oldu ailemin haberi yok diye seyahat sirasinda yaridan indim eve gittim somon ekmegi vardi 3 tane birisini böldüm


arifselim
İstihare açısından bu rüya sana çok açık bir işarettir denemez. Eğer istihare yapmışsan bu durumda kalbine gelen hissine bakarsan daha isabetli olur. İçin rahat etmediyse bir daha istihareyi tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında denizde sandala binmek

selo1417
Merhaba, bir kız ile konuşmaya başladım ama bazı sorunlardan dolayı ailemin karşı çıkma ihtimali var. Teyzem istihareye 2 defa yattı. 1. rüyada burnu kanayan bir çocuk olduğunu annesinin de onun burnunu beyaz mendil ile temizlediğini söyledi. 2. rüyada Mahallede herkesin ekmek yaptığını birinin kendisine siyah zeytin verdiğini, ama tadının hambalis gibi tadının güzel olduğunu ve hava akşam üstü olduğunu söyledi. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla…


arifselim
Merhaba. Öncelikle şunu bilmelisin, başkasına istihare yaptırmak dinimizde kesinlikle yoktur. Bu yanlıştır. Herkesin kendisi için istihare yapması icap eder. Bu görülen rüyalar olumlu olsa da sana olumlu yada olumsuz bir manaya işaret eder diyemeyiz.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kadın görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Beni istemeye gelen birisi için istihareye yattım. Ruyamda markete gidip 3 tane ekmek alıyordum sonra 1 tanesini bıraktım 2 tane ekmek alıp cıktım. Hic bilmedigim karanlık bir yolda yuruyordum korkup geri dönmeyi düsündüm ama dönmedim çok karanlıktı telefonun isigiyla önümü gormeye calisiyordum. Daha sonra küçük bir kıza bu yol nereye gidiyor diye sordum bildigim yeri soyledi bende tamam kurtuldum diyip o yola girdim isikli kalabalik biyerdi sonrasi yok. Yorumlarmisiniz


arifselim
Merhaba. Bu rüyandan işaret almak için ancak senin uyanınca kalbine gelen hissine bakılmalıdır. Yoksa bu çok berrak bir rüya değildir. Zaten kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his en isabetli işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

Kayıtsız Üye
Konuşmaya başladığın çocuk için istihareye yattım ama pek bişey hatırlamıyorum ilk uyudum bişey görmedim sonta gece uykum kaçtı uyandım tekrar uyandım o sırada da küs olduğum bir arkadaşımı gördüm kırmızı ayakkabı aldım diyor bende fırından ekmek alıyorum 5 tane bide Muhammet isimli bir arkadaşım ı daha gördüm ama kırmızı renk olması kafamı karıştırdı


arifselim
Böyle konularda sadece evlilik için istihare yapılabilir. Yani evlenmeye adımlar atılır, araştırmalar yapılır ve bütün bunlara rağmen yinede bir şüphe yada bir kararsızlık olursa ancak o zaman istihare yapılabilir. Senin bu aşamada istihare yapmanın bir anlamı olmaz.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında sarımsak görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba sevdiğim biri var ailem uzaklık nedeniyle pek istemiyor. Ben de onunla olup olmayacağı konusunda ishareye yattım. Bir defa baklava, bir defa etli kuru fasulye birinde de hamur yumağı gördüm. Ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. İstihare bir şeyin olup olmayacağı için yapılamaz. Ancak örneğin evlenip evlenmemek konusunda kararsız kalırsan istihare yapabilirsin. Yoksa bu dediğin durum şeklinde istihare olmaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 11 yıllık evliyim ve kocam benden ayrılmak istedigini söyledi bende istihare ye yattım ve birinde annemi ve yoğrulmuş hamur gördüm diğerinde 2 tane ekmek gördüm bir diğerinde bulaşık makinesi ve beyaz poset tekrar bir kaç kez daha yattım ve hoca ve yeşil fasulye yemeği yiyordum en sonunda rüyamda gözüme surme suruyordum

Okudunuz mu?  İstihare namazı hakkında bir soru

arifselim
Merhaba. Aranızdaki sorunlara vakıf olabilecek, güvenli ve yakın bir kimse ile bu konuyu konuşmalısın ve danışmalısın. Böylesi önemli bir meselede mutlaka istişare yapmak gerekir ve boşanma en son seçenek olması gerekir. Gördüğün rüya hayırlıdır ama yinede danışmadan bir karar vermemelisin.


Kayıtsız Üye
Merhaba bir sorum var eşim boşanmak istiyorum ama ben istemiyorum 5 aydır annemlerin yanındayım ve eşim çocukları almak için geldi anlaşmalı bosanalim dedi ben istemedim bana 3 kere boşol dedi ve ben regl dönemindeyim eşimin bundan haberi yok dinen nikah düşmüş olurmu istihareye yattığımda eşim ile ilgili hep beyaz gördüm ne yapmaliyim

Okudunuz mu?  İstiharede siyah görmek

arifselim
Merhaba. İstihare için önemli olan işaret rüya değildir kalbine gelen hissindir. O yüzden bu rüyaları önemseme. Adet döneminde boşamak doğru olmasa da geçerlidir. Eğer tekrar birleşecekseniz bir müftülüğe ikiniz giderek durumunuzu anlatmalısınız.


istiharede ekmek görmek, istiharede ekmek gormek, rüyada taş fırında ekmek pişirmek

Bu kategoride yer alan İstiharede hastane ve doktor görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede fırında ekmek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.