Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm , rüyamda bir arkadaşımın bebeği olacak onu bekliyoruz tüm arkadaşlarla , sanki doğumu ben yaptıracam gibi hazırlık yapıyorum sonra cağırıyorlar beni zaman geldi gibisine dairenin önüne geldiğimizde kapıyı arkadaşımın kaynanası acıyor kucağında erkek çok güzel bir cocuk yıkamışlar üzeri tüm köpük ama duralamamışlar cocuğu , orda bekleyen bir arkadaşımın kucağına veriyorlar maşAllah çok güzel bir cocuk diyoruz bizde.rüyamın manası nedir aceba ?


Yorum: Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya genellikle alınacak müjdeli ve çok hayırlı bir haber manasındadır. Bu rüyayı gören, umduğu, istediği ve dua ettiği ne varsa kavuşur ve bu nedenle oldukça mutlu olur. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada yeni doğan kardeş görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda yeni bir kardesim doğmuştu erkek bebekti kucağıma aldim severek yürüdum herkes bize bakıyordu sonra bebegi öptüm bebek kiz bebek olmustu ama sasirmadim severek yürümeye devam ettim. Ruyami yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada zina etmek

Yorum: Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

arifselim
Bu rüya zor işlerden uzaklaşmaya, rahat etmeye ve kendisini güvende sağlayacak bazı gelişmelerin olmasına tabir edilir. Bazende gerçek hayatta insanın alacağı güzel bir habere yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.
1 haftadır o kadar zor günler geçiriyoruz ki, anlatılmaz… Yiyip içmeden kesildik ailecek. Uyuyamıyoruz bile. Yemin ediyorum o kadar büyük iftiralar atıldı ki ne yapacağımızı şaşırdık. Ne olur dualarınızı esirgemeyin. Sabah namazına kalktım gözlerimde ağrılarla uykusuzluktan. Yattığımda rüyamda kapının önünde yeni doğmuş çıplak ve ağlayan bir bebek gördüm kirli. Tabiri nedir acaba ? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada vişne ağacı görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Rüyada görülen bebek ne kadar güzel ve iyi durumda olması yada ne kadar çirkin ve kötü durumda olması ile yorumlanır. Onu çıplak ve kirli görmek zor bir dönemden geçmenin ancak bir alametidir. Allah’a sığının ve ondan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm.Rüyamda erkek yeni doğmuş daha ne üzeri giydirilmiş göbek bağı daha düşmemiş bir bebek vardı elimde. Çok fazla kaygan olduğu için sıkı sıkı tutuyordum. Sonra bir kadın su dolu büyük demlik gibi birşeyin içine koymamı istedi. Koydum bebeğin başına kadar su geliyordu. Boğulur sankım fakat gözleri kapalı nefes almaya ihtiyacı olduğunda başını yukarı kaldırıp nefes alıyodu. Sonra kucağıma aldım sarıldım ve sevdim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ya eğitim ya da aile hayatında bir sıkıntı ile karşılaşıp bundan ötürü üzülmene yol açacak bir sebebe işaretken senin bunun dışında sevgiye ve ilgiye olan ihtiyacından dolayı yalnızlık hissi taşıdığını da gösterir. Allah en büyük destekçimizdir elbette. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selam. Ben yaklaşık eşimden 3 aydır ayrı kalıyorum eşim (5 aylık gebedir) babası evinde kalıyor ve bu 3 ayda sürekli olarak kavqa eder barışırız boşanma davası henüz açmadık ve. Dün eşimle telefonda çok kötü kavqa etdik ve eşim boşamak kararına geldi ( tabii ki ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum Ben razı değilim buna ) ama ben de çok kızdım eşime

Okudunuz mu?  Rüyada yer yatağında uyuyan çocuklar görmek

Rüyamda gördüm ki ben annem babam gitmişiz eşimin babasının evine
Eşim benden küsdür her kesle selamlaştıkdan sonra bir odaya girdim eşim ordaydı ve yanında bir erkek çocuğu beşikte uyuyordu ve ben eşimle konuşmaya başladım be barıştık ama odada yaşlı bir adam. Daha vadı eşimle konuşurken çocuk uykudan uyandı ben çocukla. Oynamakta ve eşimle tatlı tatlı konuşuruz.
(Yazdığım yazının evvelinde yazdığım gibi biz 3 aydır ayrı kalıyoruz eşimle ve buna sebeb de. Annemi gösteriyor eşim)
Bir. Az sonra da. Rüyamda. Gördüm ki. Eşim ve. Annem bir odada konuşuyorlar tatlı tatlı

Bir az sonra da rüyamda eşim benim yanımda idi ve eşimin araba kullanarak benim yanımdan gitmesini gördüm ( gerçekde. Eşim araba kullanmasını bilmiyor)

Okudunuz mu?  Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarınızı gidersin ve hayırlı bir yuva ihsan eylesin. Gördüğün rüyanın tamamı hayırlı ve güzel manalara işaret eder. Eşinle aranızdaki sorunların geçeceğine, mutlu olacağınıza ve hayırlı evlatlara sahip olacağınıza tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,
rüyamda bir bebeğimiz olmuş. saçları sarı fakat sarının altından da siyah saçlar görüyorum. Hastane gibi bir yerdeyiz, kocamı gördüğümü, yanağımdan öptüğünü hatırlıyorum, birde bebeğe bir sürü emzik var önümde, hepsi teker teker kutu içerisinde, hepsini açıyorum; biri askeri yeşil, biri pembe, biri lacivert, birinin rengini bilmiyorum – o kutuyu açmadım. ve karşı binamızda otura teyzeyi görüyorum, hiç gidip gelmişliğimiz yok, benim kızımında çocuğu oldu , iki hafta oldu , ama rahatsız etmemek için gitmiyorum yanına diyor. Bebek çok güzeldi, sanki kız çocuğu idi.
birde sanki bir başka bebek ağlarmış gibi hatırımda, ama seçemiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralama ve öldürme...

eşimle 15 yıl evlilk sonrası ayrıldık, bir yıldır ayrıyız, benimle hiç görüşmüyor, konuşmuyor, mesafrli bir yere taşındı görmüyorum, 2 evladım var,
çalışıyorum, yorumlarsanız sevinirim. Emeğinz çok hakkınızı helal edin. Allah razı olsun sizden!


arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarınızı gidersin ve hayırlısını nasip eylesin. Bu gördüğün rüyan iki şekilde açıklanabilir. Birincisi, tekrar birleşmeye ve mutlu bir yuva kurmaya yorumlanır. Diğer anlamı ise yine hayırlıdır ve senin açından içinde bulunduğun bazı sıkıntılarından kurtularak rahat edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır. Senden de Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yaparken yakalanmak

Kayıtsız Üye
İyi günler mumsema rüyamda bir komşumuz gelip bana seni biriyle evlendirmek istiyoruz sende kabul edersen dedi hemen yanında evlendirmek istedikleri adam duruyor adam 27 vy 30 yaşlarında yüzü güzel yakışıklı ve masum duruyordu ve çok ta üzgün boynu bukuktu.yanında yenidogmus bir bebek vardı kız mi erkek mi bilmiyom bana dediler buda onun çocuğu.bebeğin annesii doğum esnasında vefat ettti yeni oldu bu olay çocuk öksüz kalmasın sen annelik yaparsın dediler.(ben kendim de hem yetim hem öksüz olduğum için o acıyı billirim.) İçim acıdı hemen aldim sarildim oksadim bebegi ruyam burda bitti.Ama kafamı karistiraan durum var iki yıldır eşimden ayriyim çok sevmeme rağmen beni başkasıyla aldaatti ayrıldı benden.boşanma çekişmeli 2 yıl oldu hala devam ediyor. Ama hala yolunu gozluyom belki gelir pişman olur diye.Bu rüya kafamı karıştırdı artık bekleme bosunami diyor.Bu ruyam gerçek mi olacak ruyami hayir ile yorumlaya bilir misiniz.bütün mumsemaa ekibinden Allah razı olsun bizleri aydinlattiginiz için

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil namaz takkesi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yeni doğmuş bebek, yeni gerçekleşecek olan mutluluk verici bir olaya,müjde almana, bu müjde ile huzurunu yeniden tesis etmene delalet etmektedir. Karşına çıkan kısmet ise gerçek hayatta da evlilik ile ilgili bir kısmete nail olacağını gösterdiği gibi hayatını değiştirecek ve güzelleştirecek farklı yönlerdeki kısmetlerin karşına çıkabileceğini, başarılı olacağını, işlerinin yolunda gideceği, kendinin farkına varıp gerçek anlamda gücünü gösterebileceği, büyük bir kararlılıkla hayatını düzene sokacağını işaret etmektedir. Allah yar ve yardımcın olsun. Olan ve olacaklardan haberdar olan Allah’tan en hayırlısını dilemelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşet Görmek

EsraS
Rüyamın ilk kısmında çalıştığım hastaneye yenidoğmuş bir bebek getiriliyor biz de şaşırıyorız şuanda burası salgın hastanesi burda ne işi var diyorum.bebek bembeyaz ağlamıyor çıplak yenidoğmuş bir bebeğe göre kilolu denebilir sağlıklı görünüyor uyuyordu..ikinci kısmında hostes olduğumu gördüm bana hostes kıyafeti satıyorlardı denedim biraz uzun olanını sonra fotoğrafımı çektiler ben normalde kapalıyım orda saçım açıktı biran önce bitirelim kapanmaya gideceğim dedim fiyatta anlaştık küçük bir kısmını ödedim sonrasını maaştan sonra veririm dedim .sonra bana o kıyafet satan adam artık hazırsın istediğin kadar uçağa binersin ne güzel dedi ben yüksekten korkarım işim hariçinde binmem dedim uçağa bindim yükseldik uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Tohat
Hayırlı günler. Bay can sıkıcı olaylar yaşansa da azmin ve canan sayesinde atak geçirecek başarılar elde edebilir, mevki sahibi olabilir bunlara bağlı olarak sevinç duyacağın gelişmeler, olaylar yaşayarak hayatın bir anda daha iyiye gidebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada yeni doğan bebeğin ölmesi , Yenidogan Bebek Gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada yasin suresini ezbere okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.