Anasayfa
17 Kasım 2023, 11:03
sizden09
Abone

İsrail’e yardım eden siteler

İsrail’e yardım eden siteler

Ercan10
Selamın Aleyküm google ve YouTube İsrail’e yardım ediyor diye haber okudum biz her girdiğimizde bizden para kazanıyor bu nedenle google youtube ye girmek bu nedenle haram olurmu? Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim kafaya taktım 🙁


Yorum: İsrail’e yardım eden siteler

aSi
Kullandıgın telefon bıle ısraıl malı kullanma o zaman ? Önemlı olan yıyecek ve ıcecekler
En nıhayetınde haram ürün bence
Sitelerden zıyade bunlara dıkkat edın

Okudunuz mu?  Mezhep taklidi nasıl yapılır?

Yorum: İsrail’e yardım eden siteler

Şem’a
Google ve YouTube gibi sitelere girmek caizdir dini bir sakıncası yoktur ama sitelerde yapacağınız paylaşım önemlidir


Yorum: İsrail’e yardım eden siteler

Kayıtsız Üye
Youtube, google ve messenger’i kullanmamamız gerektiği yazıyor bir sitede. Sadece bir tane site var bu konuyla alakalı. Yada daha var mı bilemicem. Orda yazıyor ki şu içinde kamera bulunan telefonu satın aldığımızda direk oraya para gidiyormuş. Diş implantları yaptırdıysak o dişlerle yiyecekleri yemememiz gerektiği yazıyor o sitede. Aynı şey diş macunu için de geçerli mi? O yazılanları okuyunca çok kötü hissettim kendimi. Şu telefondan satın aldığımızda gerçekten israil’e para gidiyor mu? O yazılanlar gerçekten doğru mu? Yorumlarda biri de bu konuyu bildiğini yazmış. Bu konuda hiç araştırma yapılmadı mı? Bunu kesinlikle herkezin bilmesi gerek. Boykot listesindeki markaları alıp kullanmayalım. Bunun gerçekten araştırılması gerek ve kesinlikte hangi markaları almamamız ve kullanmamamız gerektiği bir liste olması gerek. Sitelerde boykot listeleri var ve bir sürü markalar var. Hepsinin doğru olup olmadığından emin değilim tam olarak. Yiyecekler içecekler var bu listelerde ve kesinlikle hepsinin haram yiyecekler mi olduğu araştırılması gerekli. Tüm kardeşimizin böyle önemli bir konuyu öğrenip dikkatli davranması gerek.

Okudunuz mu?  Gusulde su yutmak

ACİLSERVİS
Bu konu ile ilgili bir bilgimiz yok.


Kayıtsız Üye
Bu konu araştırılmazsa ve herkez bilmezse o zaman bütün kardeşlerimiz bilmeden o markalı gıdalardan satın alıp yer ve bilmeden hep israil ülkesine para kazandırır. Gerçekten bu konunun araştırılması ve o markaların listesini dünyadaki herkezin bilmesi gerek ki o ülkeye para kazandırmayalım. O listelerde yazan markaları satın alıp belki de oraya para gidiyor. Tam kesin olmasa da almam artık onlardan. İçimdeki hiss o markaların israil’e para kazandırdığını söylüyor. Mesela o listede bir çikolata var ve artık almam çok beğensem de.

Okudunuz mu?  KUL hakkına girermi

kadin meni nasil

Bu kategoride yer alan Gezegenlere göre zikir cekilir mi Esmaul Hüsna okunur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsrail’e yardım eden siteler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.