Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:56
sizden07
Abone

Kovadaki su ile abdest

Kovadaki su ile abdest

seto123
Arkadaslar bn mutfakta abdest aliyorum cunku ayagim alcidan yeni cikti mutfakta abdest aliyorum ayagimida kovada yikiyorum banyodada alabilirim ama orasi kaygan oluyor ve ziplayarak gittigim için kayabilirm bu. yuzden mutfakta abdest alip ayagimi kova ile yikasam sikinti olurmu not:ayagim alcidan yeni cikti ve ustune daha basamiyorum

Okudunuz mu?  Babamın sene-i devriyesi

Arkadaşlar benim Ayağım alçıdan yeni çıktı o yüzden Mutfakta abdest alıyorum Benim için bir sıkıntı olur mu Çünkü banyoda alamıyorum banyoya zıplayarak gittiğim için Orada kayabilirim ve Mutfakta abdest alırken normal abdest alıp ayağımda kova ile yıkıyorum sıkıntı olurmu not:ayagim alcidan yeni cikti ustune daha basamiyorum

Okudunuz mu?  İstemsizce yellenmek abdesti bozar mı?

Yorum: Kovadaki su ile abdest

arifselim
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifalar versin. Rahat edeceğin yerde yeter ki temizliğe dikkat ederek abdestini alabilirsin. Ancak aynı kovanın içine kullandığın su tekrar girmemelidir. Eğer aynı su ile yıkarsan bu sahih olmaz.

Bu kategoride yer alan Etek traşı olmadan alınan gusül abdesti kabul olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kovadaki su ile abdest Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.