Anasayfa
19 Temmuz 2022, 12:15
sizden4
Abone

Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu

Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu

Gül988
Selam aleyküm , ben abdest alıp namazımı kıldım ondan sonra gözümün yanında Bi şey gördüm hani sabahlar kalıtımızda sarı Bi şeyler oluyor ya gözumunzun yanında , acaba abdesti bozuyor mu ?


Yorum: Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu

arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün şey göz çapağıdır. Göz çapağı normal olarak zaten suya engel olmaz. Bu kıldığın namazı tekrar kılmana gerek yoktur. Abdest alırken bu tür şeyleri temizlemek ve dikkat etmek sünnettir.

Okudunuz mu?  Haram para ile motorsiklet almak

Yorum: Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu

Gül988
Hocam selam aleyküm, peki göz Çapagı kurumuşsa yine de abdest olur mu ? Namazdan sonra farkettim

Bu kategoride yer alan Yarattığı şeylerin şerrinden Allah ın eksiksiz sıfatlarına sığınırım arapcası nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözün yanındaki çıkanlar abdesti bozuyor mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.