Anasayfa
13 Eylül 2021, 13:33
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında bataklığa düşmek

İstihare rüyasında bataklığa düşmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm benim bir erkek arkadaşım var evlenmek istiyoruz halam bunun için istihareye yattı bir kaç yer varmış onu temizlemiş sonra büyü var demişler ağırbirşeyin altında Birde amcamın kızı yattı oda gecekondu gibi bir evde kendinin namaz kıldığını görmüş ama kapının arkasında bir adam birde kadın varmış onlar bişe yaparlar diye kaçarken bataklığa düşmüş yengem gelmiş kurtarmış bataklıktan çıkmışlar yorumlarsanız sevinirim lütfen

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Yorum: İstihare rüyasında bataklığa düşmek

arifselim
Aleykum selam. İstihareyi başkası değil senin kendin için yapman sünnettir. Bu görülen rüyalar olumlu manaya yorumlanmaz ancak bunlarla hareket etmekte eksik olur. Mutlaka bilen ve sizi tanıyan kimselere o kişi hakkında danışmalısınız araştırmalısınız ve sonra bir karar vermelisiniz.


Yorum: İstihare rüyasında geri fırlayarak düşmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sevdigim insani beyaz bir pirin ya da yumurta gibi bir seyin içinde goruyorum ve 2kisi onu cekistiriyoruz karsidakinin yuzunu goremiyorum beyaz bir kati etrafa yayilmis ortasinda da o var tam karsimda biriyle o beyaz seyi tutmus birbirimize cekistiriyoruz sonra ben o kuvvetle geri firlayarak yere dusuyorum o beyazliklar etrafa savruluyo dusmemle uyandim rüyadan ve korkarak uyandim dustum ve uyandığımda da geri cekilerek uyandim nefesim kesildi bu rüyadan ne cikarim yapmam gerek

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

Yorum: İstihare rüyasında bataklığa düşmek

arifselim
Merhaba. Bir şey yapmana gerek yoktur. Bu tür rüyalar manası açık olan rüyalar değildir. En doğrusu ise Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek gerekir. İstihare rüyası açısından manası açık değildir. İstiharede kalbine gelen his daha yerinde bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

Lyl
Merhaba istihare ruyasina yattım şimdiki erkek arkadaşım ile çok mutluyuz ama bazı sorunlar var rüyamda elimde beyaz bir telefon gördüm ve telefondan beni eski erkek arkadaşım aradı. Sonra şimdiki erkek arkadaşımla tanıştığım yer dershane idi oraya giderken beyaz un çuvallari gördüm. Namaza yatma sebebim şimdiki erkek arkadaşımla geleceğimiz içindi. Yorumu nedir. Birde uyandıktan sonra istihare rüyası devam eder mi çok merak ediyorum teşekkür ederim

Okudunuz mu?  İstiharede karabasan görmek

arifselim
Merhaba. Öncelikle evlilik için bir adım atılmış olmalı, araştırma edilmiş olmalı ve kararsızlık içinde kalmış olmalıdır. Yoksa istiharenin bir anlamı da olmaz. Görmüş olduğun rüyan için sana şuna işarettir diyemeyiz ancak ya istihare esnasında yada uyandıktan sonra kalbinin bir yöne meyletmesi sana en açık işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda yüksek bı tepedeydim ve az bı uzağında bı bataklık görüyordum cook fazla derindi bunun içine düşen bı daha çıkamaz diye düşünüyordum bı bakıyordum kendime içinde buluyordum sonra annem ve abim beni içinden çıkarıyordu cook aşırı derin olduğu için ailem beni beklediğimden çok daha kolay bı şekilde çıkarıyordu bnde sasiriyordum kolay cikabildigim için yorumlarsaniz sevinirim ..

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı kurdele görmek

bir hoca olduğunuz için size danışmak istiyorum ben bekar bı bayanım beni istemeye geldiler isteyen kişi dinine çok bağlı biri ve iyii gerçekten anlayabildiğim kadarıyla, bu açıdan tam istediğim gibi yalnız diğer konularda kriterlerime göre uyuşmuyor mahlesef o yüzden evet diyemiyorum ama hep dua ettım Rabbim karşıma böyle birini çıkarsın diye yani (dini bütün yaşadığı için) ve Allah çıkardı gerçekten karşıma, ben evet diyemedigim için sanki Allah,a karşı çok nankörluk ediyormusum gibi hissediyorum hatta sanki bı daha karşıma böyle bir insan nasip etmez diye korkuyorum ve ne yapacağımi bilmiyorum gerçekten ne yapmam doğru olur?? çok kararsız ve sıkıntıdayim ..

Okudunuz mu?  İstiharede birden fazla renk görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen bataklık aynen görüldüğü gibi değerlendirilir ve olumlu şeylere işaret değildir. İstiharede esas olan kalbine gelen hissindir yani kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmaktır. Önceliğin güzel ahlaklı ve dindar olması olmalıdır. Daha sonra beğenmekte çok önemlidir. Eğer içine sinmiyorsa yani fizik açısından da beğenmediysen evet demen uygun olmaz. Yinede güvenilir kimselere iyice danış ve sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  İstiharede okul ve öğrenci görmek

arkadaşımı rüyamda bataklıkta görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede görülen nesnenin rengi haricinde ne olduğunun önemli midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında bataklığa düşmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.