Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:45
missa3
Abone

İzale-i Aşk ( Aşktan Kurtulma )

İzale-i Aşk ( Aşktan Kurtulma )

Kayıtsız Üye
Hocam selamunaleyküm anneannem büyük bir kitap almış dualar kitabı şifalı bitkiler falan bir çok şey yazıyor izale-i aşk duası diye bir duaya rastladım bir kaseye üç kere ayetel kürsiyi ve aşık olduğun kişinin adını yazıp su dolduracakmışız o kaseye ve her gün içecekmişiz o Sudan onun aşkından kurtulmuş oluyormusuz. Ayetel kürsüyü kağıda yazıp sonra biraz boşluk bırakıp aşık olduğum kişinin adını mı yazacağım beni bilgilendirirseniz çok sevaba girersiniz yardımınıza ihtiyacım var

Okudunuz mu?  Babam bize zulmediyor

Yorum: İzale-i Aşk ( Aşktan Kurtulma )

imam
Buna benzer önerilen şeyler sadece birilerinin tavsiyesinden öteye geçmeyen ve dinde yeri olmayan işlerdendir.
Biri beğenildiğinde (aşık olduğunda) Allahtan hayırlısını diler, nasip olmadığında Allah’a hamdeder ve tevekkül edip daha hayırlısı için dua edilir.


Geri döndürmek…

Fadik
Eski sevgilimin bana geri dönmesini istiyorum, onu unutamamamın vardır bir hikmeti diye düşünüyorum, beni aldatmasına rağmen ondan vazgeçemedim.. Allahtan yine de hayırlısını diliyorum ama ettiğim dualar hariçinde edebileceğim bir dua bir şey var mıdır? Teşekkürler

Okudunuz mu?  Genital bölgeye pamuk koymak guslü bozar mı

Yorum: İzale-i Aşk ( Aşktan Kurtulma )

imam
sevgili geri gelsin diye özel bir dua yoktur


izale-i aşk ne demek, izale i aşk duası, izale i aşk ne demek

Bu kategoride yer alan Partner ne demek? Partner ne anlama gelir? Partner hangi dilden gelmektedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İzale-i Aşk ( Aşktan Kurtulma ) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.