Anasayfa
30 Ocak 2023, 12:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bozuk para görmek

Rüyada bozuk para görmek

Kayıtsız Üye
Selam hocam.Ben rüyamda sevdiğimin annesi bizde masanın üstüne bozuk paralar koyuyor bende onları alıyorum. Anlamı nedir? teşekkürler


Yorum: Rüyada bozuk para gormek

arifselim
Aleykum selam. Bozuk paraların rüyadaki yorumu genellikle başkaları hakkında konuşmak, yorum yapmak ile buna benzer olan ve hoş olmayan konuşmalar manasındadır. Ona göre bir işaret kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada para

Okuyan çocuk
Selamun Aleyküm kardeşlerim.Ben rüyamda mutfak da idim ve yanımda anneannem vardı ben geçen seneden kalma bir mont giyiyordum ve o montun cebinden 1 tane kağıt para ve birsürü bozuk para çıktı.Ve buna rüyamda sevindim bu ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

Yorum: Rüyada bozuk para görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde bozuk para görmek yaşanacak tartışmalara ve tatsızlıklara işaret eder.Genel bir manada aile içerisinde huzursuz ve gergin anların yaşanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda erkek arkadaşımın pantolonunu makineye atmadan önce ceplerini boşaltıyordum ve ceplerinden avuç avuç bozuk para çıkartıyordum. Ona vermek üzere cebime koyuyordum ama veremeden uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada, geminin içindeyken denizin üstüne yağmur yağması

arifselim
Bozuk para görülmesi iyi olarak kabul edilmemiştir. Genel olarak dedikodulara, tartışmalara ve arada çıkacak olan sorunlara işaret olarak tabir edilmiştir. Sonuçta bu bir rüyadır ve daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gülhane
Rüyamda kapıyı açıyorum kaynım eşimin abisi geliyor elinde bir avuç bozuk para var bana uzantıyo oğluma vermemi söylüyor benimde elimde bez bir cüzdan var içinde bozuk paralar vardı onun verdiği parayı alıyorum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada arapça yazılar görmek ne anlama gelir?

arifselim
Rüyada para verilmesi çok iyidir. Para veren kişi açısından oldukça hayırlıdır ve insanlara yardım eden, ihtiyaçlarını gideren ve zor anlarında yardımcı olan kimse anlamındadır. Bazende parayı alan kişi için dedikodu yapmasına veya dedikodusunun yapılmasına olanak verdiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mystique
iyi akşamlar. rüyamda 2 yada 3 arkadaşla beraber bir mekana doğru gidiyoruz. gideceğimiz mekana eski sevgilimde gelecekmiş.bunu ayarlayanda benim arkadaş grubu. neyse oraya doğru giderken bir cami avlusuna giriyoruz. gideceğimiz mekanda cami avlusunun yakınında bir yerde.cami avlusu oldukça büyüktü. cami avlusunda birsürü küçük delik vardı ve her bir delikte 1 tl ye benzeyen bozuk para vardı. bazı deliklerde 1 tane bozuk para vardı bazılarında ise 5 10 tane vardı. hepsini heyecanla topluyorum. toladığım paralar cebime sığmıyordu artık. toplamaya devam ederken orda durmuş orta yaşlı bir amcaya bu paraların burda ne işi var diye sordum. oda bu deliklerde bitki filizleniyor bu paralar bunların büyümesini engelliyor dedi. bende içimden ne zararı varki bitkiler büyüsün daha güzel olur dedim. yinede paraları toplamaya devam ettim. o arada eski sevgilimde kız kardeşiyle beraber buluşacağımız mekana geliyordu. çok heyecanlı ve mutlu görünüyordu. ben onun mutsuz olacağını düşünmüştüm. aksine mutlu ve heyecanlıydı.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Hem özel hayata yönelik hem de gelirin artması ve iş ile ilgili tabir edilmesi gereken rüyanın, kendi başına veya güvendiğin kimseler ile gireceğin ortaklık neticesinde bir iş kurma, geliştirme durumuna sahne olabilir, özel hayatına yönelik olan durum ise eğer şu an ilişkin yoksa olabileceğini varsa ilişkinde dikkatli olman ve soruna zemin hazırlanmamasına özen göstermen gerektiği anlamına gelmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Kayıtsız Üye
Bayramınız mübarek olsun.rüyamda halamlardayiz sofrada kavun var erkek kardesimle yiyoruz halamda yememiz için ısrar ediyor.sonra ben cikip gidiyordum ki halam geldi bana 2 lira demir para verdi al ayran iç dedi.bende aldim.rüyada birinden demir para almak ne demek ve neden ayran al bununla dedi ve birde kavun yemek .ruyami yorumlar misiniz çok teşekkürler hepinizin bayramı mübarek olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın başı olumsuz iken devamı olumludur. Kavun yemiş olman sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabileceğine, halden düşüp hastalanmana eğer kavunun tatlı olduğunu hatırlıyorsan şifasını en yakın sürede bularak iyileşeceğine delalet eder. Bozuk para da aynı şekilde tabir edildiği gibi sorun, dedikodu olarak da kabul edilmektedir. Ayranı görmen yerine sadece isminin geçmesi ise sağlığın, işin, ve hayatının daha iyi bir hal alması için çalışıp emek vermen gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hamza'yı Görmek

Kübra58
Selamün aleyküm. Rüyamda ailemle yolculuk ediyorduk arabayla. Babam bizi ırmak kenari gibi bir yere bıraktı. Benim elimde bozuk paralar vardı. Bir yeğenim de yanımdaydı bu sırada. Babam da bana bir tane bozuk para attı. Para ırmağa düştü batmadi ama su onu götüruyordu Sonra ben de parayı almak için suya girdim ve aldım. Annemgil ağaç altında oturmuşlardı, onların yanına gittim.
Hocam rüyam bu kadardi yorumlarsaniz sevinirim Bir de hocam rüyaların gerçekleşme süresi var mıdır ya da rüya bunu haber verir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah demek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bolluk ve bereket içerisinde olacağın, para kaynağının eksilmeden süreceğine, işlerin açılarak maddi yönden beklemediğin kadar fazlasıyla rahat edeceğine buna karşın ailevi veya çevreden birileri ile küçük atışmalar şeklinde bir sorun yaşayabileceğine yönelik genel olarak hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Annemin Kendini Astığını Görmek

rüyada bozuk para görmek imam nablusi, rüyada kağıt para görmek imam nablusi, rüyada cebinden bozuk para düşürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bozuk para görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.