Anasayfa
6 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuru soğan görmek ne demek

Rüyada kuru soğan görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Ben 44 yasinda evli bir erkegim. Ululararası tır şoförlüğü yapıyorum, işimden dolayı sürekli yolculuktayım iki üc ayda bir evime gidebiliyorum. Dün gece gördüğüm rüya şudur.
Birinin kuru soğanı soyup ikiye böldükten sonra yarısından biraz daha az bir parçasını bana verdiğini ve haydi sende ye dediğini benimde o kısmı yediğimi gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Sakal Traşı Olmuş Birini Görmek

Yorum: Rüyada kuru soğan görmek ne demek

arifselim
Bu rüya çektiği tüm sıkıntıları içine atan kişileri temsil ettiği gibi, aile içindeki olumsuz durumları kimseye belli etmemek uğruna kişinin büyük gayret içinde olduğunu da gösterir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyada kuru soğan yemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.rüyamda isyerinden birinin bana uzattigi kuru sogani yiyorum ama tatli bir tadi var hayirlara ciksin.yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

Yorum: Rüyada kuru soğan görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya canını sıkacak ve tatsız olaylara neden olacak bazı olaylara yada bazı çevrendeki kimselerin varlığına alamet eder. Allah’u tealadan daima hayırlısını ve güzelini dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karında Ot Bitmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada patates soğan görmek, rüyada patates soğan ve yüksek ev görmek nedir, Ku sogan

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuru soğan görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.